Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 10:39

Εκτός συνέχειας του Κυπέλλου η Μύκονος

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στην 3η κατηγορία, ο ΑΟ Μυκόνου υποδέχθηκε την ΠΑΕ Ρούβας στην πρώτη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών (Γ’ κατηγορία) και γνώρισε την ήττα με 0-1, χάρη σε γκολ του Ανυφαντάκη στο 51’.

Σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι 2 ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο, με τους κρητικούς εντέλει να παίρνουν τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Γενική εικόνα: Το παιχνίδι ήταν χωρισμένο σε 2 μέρη. Στο 1ο ημίχρονο χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους, που έχοντας την εμπειρία περισσευούμενη (σ’ αυτή την κατηγορία), προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το τρακ των γηπεδούχων, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι. Στο 2ο ημίχρονο, με αρωγό 350 φίλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο του Κόρφου, οι Μυκονιάτες προσπάθησαν να βγουν μπροστά πληρώνοντας ουσιαστικά την μοναδική ολιγωρία στο ματς.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, έγινε η απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα της Μυκόνου για την περσινή εκπληκτική πορεία, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ιωάννη Σιγάλα και τον γραμματέα κ. Χωριανόπουλο.

Στα αρνητικά, εντύπωση έκανε η μέτρια εμφάνιση της διαιτητικής τριάδας των κ. Σχίζα, κ. Πασπάτη και κ. Σκούρα, καθώς ο άρχων της αναμέτρησης ξεχνούσε να σφυρίξει αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και είχε ξεχάσει τις κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να βγάζει συχνά πυκνά εκτός εαυτού την κερκίδα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για 2 πέναλτι που δεν έδωσε.

Τέλος, πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του πρώην προέδρου της ΕΠΟ.

Το φίλμ του αγώνα: Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα θα καταγραφεί μόλις στο 4’, όταν από κάθετη μπαλιά του Λυμπερόπουλου, ο Καρακάσογλου θα βρεθεί πεσμένος εντός της μεγάλης περιοχής, αλλά ο άρχων της αναμέτρησης θα υποδείξει να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί για τους γηπεδούχους στο 11’, όταν ο Μήτρακας θα βρεθεί μέσα στη μεγάλη περιοχή και μ’ ένα δεξί μονοκόμματο ωραίο σουτ θα στείλει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα Τobo.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους θα χαθεί στο 13’, όταν ένα σουτ του Πετρά από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα φύγει λίγα εκατοστά έξω από την εστία του Παλιούρα.

Νέα καλή στιγμή για τους Μυκονιάτες θα χαθεί στο 18’, καθώς μετά από κόρνερ του Καρπαθάκη, ο Καρράς θα στείλει τη μπάλα με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής άουτ.

Kαλή στιγμή για τους κρητικούς στο 21’, όταν ο καλύτερος παίχτης του αγώνα Παντέλης, θα πάρει την μπάλα αρκετά πλάγια, θα συγκλίνει, αλλά το σουτ του τελευταίου θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Μυκόνου. Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίζεται, και παραλίγο να ανοίξουν το σκορ με τον Αντωνάκη, όταν μια σέντρα που θα επιχειρήσει ο τελευταίος, θα πάρει περίεργα φάλτσα και θα φύγει εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παλιούρα.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους θα χαθεί στο 22’, ύστερα από σέντρα του Μήτρακα ξανά από το ίδιο σημείο, θα πάρει την κεφαλιά ο Καρακάσογλου, αλλά η μπάλα θα φύγει χιλιοστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόμπου.

(0-1) Με το 0-0 θα πάνε οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα, όμως με το καλημέρα και συγκεκριμένα στο 6’ της επανάληψης (51’ του αγώνα), οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ με τον αρχηγό τους τον Ανυφαντάκη, όταν ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα με όμορφη κεφαλιά στο κέντρο της εστίας του Παλιούρα, μετά την ολιγωρία που έδειξε στο κόρνερ του Ρουμπάκη.

Το 0-1 έμεινε ως το τέλος, αν και στο 70’ ο Παντελής ολομόναχος έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά στην προσπάθεια να κρεμάσει τον Παλιούρα, η μπάλα έφυγε πολύ ψηλά.

Η Μύκονος ζήτησε πέναλτι στο 79’ σε σπρώξιμο του Αργυράκη πάνω στον Τσαλμα.

Η τελευταία φάση του ματς θα χαθεί για τους γηπεδούχους, όταν από σέντρα του Πανέτα, ο Θεοδώρου δεν θα προλάβει να πάει πρώτος στην μπάλα.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: (Παχατουρίδης): Παλιούρας, Καρπαθάκης, Μπαλλής ©, Μήτρακας, Ξένος (78’ Πανέτας), Αργυρόπουλος, Καμπάνης, Λυμπερόπουλος (54’ Θεοδώρου), Καρακάσογλου, Καρράς (69’ Τσάλμας), Καλαιτζίδης.

ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ: (Καλογεράκης): Τοbos, Ρουμπάκης, Τζιράκης, Αργυράκης, Ανυφαντάκης ©, Πετράς, Αντωνάκης (91’ Τσιτλακίδης), Τζανάκης, Φουκαράκης, Βλάχος (61’ Τσερεβελάκης), Παντέλης (90’ Καλεμάκης).

Δείτε 250 Φωτογραφίες από τον αγώνα, που τράβηξε η Ερήνη Παπά για λογαριασμό του Sport Cyclades  εδώ.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares