Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 23:13

Συνεχίζει ο ΑΟΣ στο "Μετάλλαξη" [vid]

Αδιάκοπα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Σύρου, ο οποίος πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για το πρώτο του παιχνίδι , που θα είναι αυτό του Κυπέλλου, κόντρα στον συμπολίτη Πάγο την Κυριακή που έρχεται.

Το menuτου Μάκη Πούλου, που θέλει να «χτίσει» μια ομάδα πρωταθλητισμού, είναι πλούσιο, περιέχοντας αρκετές προπονητικές ώρες τακτικής, αλλά και αερόβιας άσκησης.

Φυσικά σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία του ΑΟ Σύρου έχει παίξει η συνεργασία που έχει κάνει με το γυμναστήριο "Μετάλλαξη", το οποίο παρέχει στους αθλητές και τον προπονητή των "Κίτρινων" όλα αυτά που χρειάζονται ώστε να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι, η επιχείρηση της οικογένειας Ευστρατίου έχει φροντίσει ώστε το υπερσύγχρονο γυμναστήριο να διαθέτει ολόκληρη τη σύγχρονη γκάμα γυμναστηριακού εξοπλισμού, που σε συνδυασμό με τις άψογες κτιριακές εγκαταστάσεις φέρνει το "Μετάλλαξη" πρώτη επιλογή για όποιον θέλει να γυμναστεί στο νησί της Σύρου και το κατατάσσει σε ένα από τα πιο οργανωμένα στο είδος του πανελληνίως.

 

METTALLAXH 1

AOS STO METALAXI 1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares