Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 21:01

Νίκησε Ούτα και Ζωνιανά

Πολύ καλύτερος ο Πανναξιακός στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής, νίκησε πριν λίγο 1-2 τον Ερμή Ζωνιανών μέσα στην έδρα του, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν. «Ήρωας» του αγώνα ο διαιτητής Ούσας, που έκανε

Ασταμάτητοι φάνηκαν οι παίκτες του Γιώργου Βλαστού, που εκτός του αντιπάλου, αναγκάστηκαν να παίξουν κόντρα στον εχθρικό διαιτητή Ούτα, ο οποίος τους αρνήθηκε δύο πέναλτι, τους «φόρτωσε» με έξι κίτρινες κάρτες, με το αποκορύφωμα να έρχεται στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 75΄, όταν με 2η κίτρινη - κόκκινη στον Βούλγαρη άφησε τον Πανναξιακό με 10 παίκτες και λίγο αργότερα απέβαλε και τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Βλαστό και σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο τέλος κράτησε πάνω από 6 λεπτά καθυστερήσεις.

Το ματς

Όλα αυτά δεν επηρέασαν το καλοστημένο σύνολο του Γιώργου Βλαστού, που επέβαλε τον ρυθμό του στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο 43΄, όταν ο Βάσος σε μία κόντρα επίθεση πλάσαρε άψογα στο γάμα του Νικηφόρου.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος δεν είχαν την μεγάλη στιγμή, παρά μόνο 1-2 καλές ενέργειες που δεν ανησύχησαν τον Γιουργούση. Αντιθέτως ο Πανναξιακός είχε σε πολύ καλή μέρα τον Βούλγαρη, ο οποίος ανάγκασε τον Νικηφόρο σε 1-2 καλές αποκρούσεις.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα και μόλις στο 48΄ο Βούλγαρης σημαδεύει το δοκάρι του Νικηφόρου. Στη συνέχεια της φάσης ο Παπασταθόπουλος ανατρέπετε εντός περιοχής, με τον κύριο ούτα να λέει παίζεται.

Και φτάνουμε στο 75΄, όπου ο Ούτας αρνείται για δεύτερη φορά στο παιχνίδι πέναλτι στον Πανναξιακό, αυτή τη φορά σε ανατροπή που έγινε στον Βούλγαρη. Αντιθέτως ο διαιτητής αποβάλει στην ίδια φάση τον παίκτη των φιλοξενούμενων με δεύτερη κίτρινη για θέατρο και λίγο αργότερα συνεχίζει με τον προπονητή Γιώργο Βλαστό.

Το καλό μέταλλο που διαθέτει ο Πανναξιακός μίλησε λίγο αργότερα, στο 80΄, όταν ο Γιώργος Καρούσης που είχε περάσει στο ματς στο 72΄στη θέση του Παπασταθόπουλου, κάνει δύο τα τέρματα των "Ναξιωτών" και καθαρίζει ουσιαστικά το παιχνίδι.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Ερμής Ζωνιανών ήταν να μειώσει σε 1-2 με μακρινό σουτ του Μπέρκη στις καθυστερίσεις και να απειλήσει για την ισοφάριση και πάλι στις καθυστερήσεις με τον Γκούγκα, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γιουργούση με τον πορτιέρο του Πανναξιακού να του λέει "Όχι".

Άριστη φιλοξενία

Πάντως μετά τη λήξη του αγώνα οι άνθρωποι του Πανναξιακού δέχτηκαν την άριστη Κρητική φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο, καθώς απόλαυσαν κεράσματα από τους ανθρώπους των Ζωνιανών. Να θυμίσουμε ότι και χθες η αποστολή του Πανναξιακού έτυχε ιδιαίτερης υποδοχής από τους Ναξίους που κατοικούν στο Ηράκλειο κατά την άφιξη της στη μεγαλόνησο.

Πλέον ο Πανναξιακός επιστρέφει στη Νάξο αύριο το πρωί, όπου θα προετοιμαστεί για τον εντός έδρας αγώνα της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Μανδραϊκό.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Σουτζής): Νικηφόρος, Ρουμπάκης, Ρουσσάκης (58′ Γκούγκας), Κανδυλάκης, Σ. Κάββαλος, Πρινιανάκης (46′ Μπέρκης), Αριστεινίδης, Ρηγάκης (76′ Μπριλάκης), Πλουσής, Κοζανίδης, Κλίνης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Γιουργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος, Καλογέρης, Αριανούτσος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος (72΄Καρούσης), Βάσος, Βούγλαρης, Ντούκα (85΄Παπαδάκης).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares