Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 23:30

Πρίντεζης: Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο.

Στην στήλη των ίδιων των ποδοσφαιριστών, που ξεκινήσαμε πέρυσι και συνεχίζουμε και φέτος θα φιλοξενούνται οι απόψεις από κάθε ομάδα. Σε ρόλο σχολιαστή φυσικά θα είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέσα από την δημοσίευση θα έχουν ως στόχο να αναλύσουν τον αγώνα της ομάδας τους.

LEO PRINTEZISΑρχή για φέτος, όπως και πέρυσι κάνει ο αρχηγός του ΑΟ Σύρου Λεονάρδος Πρίντεζης, ο οποίος μιλάει για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πάγο, αλλά και αυτό που έρχεται κόντρα στον Αίαντα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

''Ξεκίνημα της νέας χρονιάς με αγώνα κυπέλλου. Μετά από ένα μήνα δυνατής προετοιμασίας για τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος αντιμετωπίσαμε την πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Πάγου. Το παρελθόν μας έχει διδάξει πως έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτόν τον αγώνα.

το ξεκίνημα και γενικά το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό. Από ότι φάνηκε το άγχος του πρώτου αγώνα ήταν έντονο σε όλες τις κινήσεις μας. Ο Πάγος ήταν καλά στημένος αμυντικά κι εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχώς το γκολ ήρθε νωρίς, λύθηκαν τα πόδια μας και στη συνέχεια παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο βάζοντας άλλα 3 πολύ όμορφα γκολ. Συνεχίζουμε κόντρα στον Άγιαξ το Σάββατο σε ένα ντέρμπυ που το περιμένουν πολλοί με μεγάλη ανυπομονησία…! Η απαντήσεις δίνονται μονό μέσα στο γήπεδο....!''

Φυσικά όποιος ποδοσφαιριστής θέλει να αναλύσει τον αγώνα της ομάδας του μπορεί να απευθυνθεί σε εμάς είτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.είτε μέσω του f/b.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares