Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 12:30

Νέα από τη Γ’ Εθνική…

Διαβάστε τα τελευταία νέα από τους αντιπάλους του ΑΟ Μυκόνου και του Πανναξιακού.

THIELLA RAFINASΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Η Θύελλα Ραφήνας πάλεψε αρκετά το παιχνίδι με τον Περαμαϊκό ωστόσο δεν τα κατάφερε αφού γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Πάντως, στις τάξεις της ομάδας έχουν παράπονα από τη διαιτητή της συνάντησης, Ιωσηφίδη, καθώς θεωρούν ότι στη φάση του πέναλτι που κερδίζει ο Περαμαϊκός δεν υπάρχει παράβαση. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' ο τεχνικός των ''πρασίνων'', Βλάσης Χατζηαναστασίου ο οποίος τόνισε:''Θεωρώ ότι ήμασταν ισοδύναμοι με τον αντίπαλο. Είχαμε το άγχος της πρεμιέρας και σαφώς αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια αρκετά ποιοτική ομάδα. Πάντως θεωρώ ότι ο διαιτητής ήταν το πρόσωπο που έκρινε τον αγώνα καθώς στη φάση του πέναλτι μας αδίκησε.

Περιμένουν τον Μανουσάκη

Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασης του Μανουσάκη με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού. Σε περίπτωση που επαληθευτούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τότε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Όσον αφορά στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσαλδάρη ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Περαμαϊκό, στον τραυματία Μανουσάκη, καθώς επίσης και στον Ελ Γκαμάλ ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα της Εθνικής εφήβων

PANELEYSINIAKOSΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

''Είμαστε για θερμοκήπια και για ελιές''

Ο ισχυρός άνδρας των ''σταχυοφόρων'', Χρήστος Γιαλιάς , σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' τα.. χώνει στους ποδοσφαιριστές για την άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησαν κόντρα στον Ρούβα.

Η αποστολή του ήταν εξ' αρχής δύσκολη καθώς καλούνταν να αντιμετωπίσει ένα καλοδουλεμένο σύνολο όπως είναι εκείνο του Ρούβα. Η αναφορά μας γίνεται στον Πανελευσινιακό ο οποίος στην αναμέτρηση με τους Μεσσαρίτες παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών αφού αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την ομάδα του Ηρακλείου. Όπως γίνεται αντιληπτό ο προβληματισμός είναι έκδηλος στο στρατόπεδο της ομάδας δεδομένου ότι οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι άκρως ανταγωνιστικοί για τη νέα χρονιά. Μάλιστα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστο Γιαλιάς, παρουσιάστηκε φανερά ενοχλημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του. Χαρακτηριστικά ο γνωστός επιχειρηματίας τόνισε:''Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ρούβα για τη φιλοξενία. Όσον αφορά στην δική μας ομάδα δεν ήμασταν καλοί και θα συμφωνήσω με την άποψη των φίλων της αντίπαλης ομάδας ότι είμαστε για τα θερμοκήπια και για να μαζεύουμε ελιές. Ελπίζω οι παίκτες να βάλουν μυαλό και να εμφανιστούν καλύτεροι''.

Ψωνίζει εκτός Ελλάδας

Στο μεταξύ, η διοίκηση του συλλόγου αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας εμπλουτίζοντας με αυτό το τρόπο τις επιλογές του Φώτη Θανέλα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ελευσίνιοι κινούνται για την απόκτηση επιθετικού και μέσου οι οποίοι μάλιστα θα προέρχονται από το εξωτερικό

TRAXONESΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ

Το παιχνίδι με τον Γιούχτα ανήκει στο παρελθόν και πλέον στις τάξεις του ΑΟΤ Αλίμου στρέφονται στον εκτός έδρας αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Δόξα Βύρωνος. Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίασε ο Σαπαλίδης ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τους Αρχανιώτες πραγματοποίησαν χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ωστόσο ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Δάρρας και Καλλιπολίτης.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares