Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 13:04

Τα τελευταία νέα απο 5ο και 6ο όμιλο

Πλέον στο sportcyclades.gr υπάρχει καθημερινή ροή ειδήσεων για τους αντιπάλους του ΑΟ Μυκόνου και του Πανναξιακού στη Γ΄Εθνική. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων:

PERAMAIKOSΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ

Μπατίστα: Ικανοποιημένος από την εμφάνιση

Πάντα, μια πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες ωστόσο ο Περαμαϊκός μπόρεσε να αντεπεξέλθει στο παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας αφού επιβλήθηκε με 3-1 μπαίνοντας ιδανικά στη νέα σεζόν. Άπαντες στις τάξεις του συλλόγου είναι ικανοποιημένοι γεγονός που αντικατοπτρίζεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Ντανιέλ Μπατίστα στην ''ΏΡΑ των σπορ'' όπου και τόνισε: Είναι σημαντικό σε μια πρεμιέρα να κερδίζεις ειδικότερα για ψυχολογικούς λόγους. Βέβαια για να μετρήσει αυτή η νίκη θα πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Βγάλαμε στο παιχνίδι πάθος ωστόσο το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν είχαμε αρκετή ώρα τη μπάλα στην κατοχή μας. Αυτό ήταν το μοναδικό στοιχείο που με προβλημάτισε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Πάντως, αμυντικά παρουσιαστήκαμε αρκετά καλή ενώ σε καλή μέρα βρέθηκε και ο τερματοφύλακας''.

Ήττα από τους... γείτονες

Στο μεταξύ χαλάρωμα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς της Ραφήνας περιελάμβανε το μενού της προηγούμενης Δευτέρας, με τους υπόλοιπους να αγωνίζονται κανονικά στο φιλικό κόντρα στην ΑΕ Περάματος. Οι ''πράσινοι'' ηττήθηκαν με 2-3 με το τεχνικό επιτελείο να μην μένει ικανοποιημένο από την εικόνα που παρουσίασαν οι... ρεζέρβες. Για την ιστορία και τα δυο τέρματα των Πειραιωτών σημείωσε ο Χατζηγεωργαλής. Ο Ντανιέλ Μπατίστα χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Κούμης, Ιατρού, Σαμαράς, Σαμλίδης, Κωνσταντίνου, Γεωργιάδης, Χατζηγεωργαλής, Βαμβακάς, Δεμερτζής, Λαμπρινάτος, Μεϊμαρίδης.

KHFISIAΚΗΦΙΣΙΑ

Γράφας: Διαχειριστήκαμε άριστα το ματς

Η επιβλητική νίκη που σημείωσε η Κηφισιά κόντρα στον ΑΟΑΝ για την πρώτη αγωνιστική της Γ' Εθνικής σκόρπισε χαμόγελα ικανοποίησης στην ομάδα των βορείων προαστίων. Η ''ΏΡΑ των σπορ'' επικοινώνησε με τον τεχνικό των 'κυανόλευκων', Θωμά Γράφα, ο οποίος αναφέρθηκε στο νικηφόρο πέρασμα που είχε η ομάδα του από την πρωτεύουσα του Νομού Λασιθίου υποστηρίζοντας: Πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και θεωρώ ότι η νίκη απέναντι στον Άγιο Νικόλαο είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Διαχειριστήκαμε άριστα το ματς και πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά εύστοχοι στις τελικές προσπάθειες Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά το άγχος της πρεμιέρας αποδώσαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι το παιχνίδι τελείωσε στο α' μέρος όταν και το σκορ έγινε 3-0 αφού όπως ήταν λογικό ο αντίπαλος έπεσε ψυχολογικά. Πλέον, ο αγώνας αυτός ανήκει στο παρελθόν αφού το έργο μας είναι δύσκολο και δεν θα πρέπει να μένουμε σε μια επιτυχία αλλά να έχουμε διάρκεια σαν ομάδα''

Επιστρέφουν Γκουτσούλας-Αλημπάς

Στο μεταξύ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο, ο Θωμάς Γράφας μπορεί να υπολογίζει μέχρι στιγμής σε όλους τους ποδοσφαιριστές αφού ο Γκουτσούλας εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον ΑΟΑΝ, ενώ ο Αλημπάς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς

HRODOTOSΗΡΟΔΟΤΟΣ

Το μυαλό στην Κηφισιά

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρόδοτου ενόψει του ερχόμενου αγώνα που ακολουθεί με την Κηφισιά, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί Σάββατο. Συγκεκριμένα,στις προπονήσεις της ομάδας δεν λαμβάνουν μέρος μέχρι στιγμής οι τραυματίες Χατζηανδρέου, Αλέξανδρος Ζαφείρης και Τσομπανάκης των οποίων η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μπαλάφα ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Αστέρα Βάρης, σε αντίθεση με τον Χατζηβασίλη του οποίο το δελτίο εκδόθηκε. Στο μεταξύ σε δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος τεχνικός στην ιστοσελίδα prismasport.gr αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής όπου και τόνισε:''  Εαν θέλαμε να πάρουμε βαθμούς θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα και ιδιαίτερη τη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουμε όταν κάνουμε άμυνα ώστε να μην δεχόμαστε αστεία γκολ''  

PEYKHΠΕΥΚΗ

Διαφορετική φιλοσοφία με Γκούμα

Ο Γιάννης Γκούμας αποτελεί ως γνωστόν παρελθόν από τον πάγκο της Πεύκης με τους ανθρώπους του συλλόγου να δηλώνουν ότι ο λόγος που επήλθε η λύση της συνεργασίας έχει να κάνει με διαφορά φιλοσοφίας που διαπιστώθηκε στις δυο πλευρές. Μάλιστα, η διοίκηση τονίζει ότι το ''διαζύγιο'' επήλθε μέσα σε φιλικό κλίμα ενώ ευχαρίστησε τον νεαρό τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα. Πλέον, οι ιθύνοντες του σωματείου βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού κάτι που αναμένεται να συμβεί τις προσεχείς μέρες.

Νέος γυμναστής ο Κεφαλόπουλος

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος αποτελεί το νέο γυμναστή της ομάδας. Πρόκειται για γνώστη του αντικειμένου δεδομένου ότι αποτελεί και ομοσπονδιακό γυμναστή της χώρας μας τα τελευταία χρόνια έχοντας σημειώσει μεγάλες επιτυχίες. Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατσαλένιο συνεχίζεται με τη συμμετοχή του Διονύση Λιοσάτο να είναι αμφίβολη αφού ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από θλάση.  

HLISIAKOSΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Παπασπύρου: Γνωρίζω τον αντίπαλο

Το γεγονός ότι ο Ηλυσιακός δεν είχε υποχρεώσεις το περασμένο σαββατοκύριακο δεδομένου ότι πραγματοποίησε το ρεπό του, έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό του συλλόγου, Δημήτρη Παπασπύρου, να βρεθεί στα Ζωνιανά προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του προσεχές αντιπάλου των ''κιτρινόμαυρων'', Ερμή κόντρα στον Πανναξιακό. Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' συνέστησε προσοχή ενόψει του κυριακάτικου αγώνα τονίζοντας:'' Βρέθηκα στο Ρέθυμνο για να παρακολουθήσω την αναμέτρηση του αντιπάλου μας. Είδα ότι πρόκειται για ένα σύνολο με τα θετικά του και τα αρνητικά του στοιχεία. Θα χρειαστεί να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί εάν θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη. Θα δουλέψουμε όλοι την εβδομάδα και ευελπιστώ να τα καταφέρουμε''

Εκτός ο Αμανατίδης

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Παπασπύρου καταστρώνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει στον μόνιμο τραυματία Αμανατίδη ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τρέξιμο και αναμένεται να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρος σε περίπου 20 ημέρες.

PANELEYSINIAKOSΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Γιαλιάς: Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

Τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει αρκετά χρήματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θεωρείται από τους πλέον επιτυχημένους παράγοντες. Ο λόγος για τον Χρήστα Γιαλιά ο οποίος μετά την ανοδική πορεία που πραγματοποίησε με τον Μανδραϊκο (3 ανόδους σε 4 χρόνια) το ίδιο θέλει να πράξει και με τον Πανελευσινιακό. Μάλιστα, ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' απαντάει σε εκείνους που θεωρούν ξεγραμμένη την ομάδα του με την εξής φράση: '' Ορισμένοι έχουν ήδη βγάλει τους πρωταθλητές στη Γ' Εθνική απο την 1η κιόλας αγωνιστική. Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος''

GIOYXTASΓΙΟΥΧΤΑΣ

Κοιτούν το επόμενο

Μέχρι στιγμής το πρόσωπο που έχει δείξει ο Γιούχτας σε όσα ματς έχει δώσει είναι πολύ καλό αφού η ομάδα των Αρχανών δεν έχει ηττηθεί ενώ έχει παρουσιάσει πολύ καλά στοιχεία εντός αγωνιστικού χώρου. Την ίδια εικόνα θα επιδιώξουν οι ''πράσινοι'' να παρουσιάσουν στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Ο Βασίλης Καραϊσκος μέχρι στιγμής υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του κάτι που σημαίνει ο έμπειρος προπονητής θα παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. 

DOXA VIRONAΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ

Ρήξη χιαστού ο Κούτρος

Ένα ευχελαίο και γρήγορα θα πρέπει να κάνουν στην Δόξα Βύρωνος καθώς η κακοδαιμονία που έχει χτυπήσει την ''κυανή θεά'' φέτος δεν έχει προηγούμενο. Η αρχή έγινε με τον Γουσούλη ο οποίος υπέστη κάταγμα στο πόδι, για να ακολουθήσει η θλάση του Χαλκιά. Στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Κισσαμικό η... ατυχία έκανε και πάλι την εμφάνιση της αφού από την αναμέτρηση αποχώρησε τραυματίας ο Κούτρος. Ο 22χρονος άσος υπέστη ρήξη χιαστού κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν σε παιχνίδι με την κυανόλευκη φανέλα. Χθες το απόγευμα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση στον Ερυθρό Σταύρο και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς όλα κύλησαν εξαιρετικά.

Χωρίς τέσσερις με Α.Ο.Τ. Αλίμου

Στο μεταξύ σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Δόξας για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Α.Ο.Τ. Αλίμου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Παρ' όλα αυτά τα προβλήματα δεν λείπουν αφού εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Κούτρος, Γουσούλης, Χαλκιάς ο τιμωρημένος Ζίζηλας ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Δωροβίνη που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη μέση.  

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares