Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 12:52

Με πολλές απουσίες η Μύκονος (Τα νέα των ομάδων)

Σε ακόμη ένα παιχνίδι η Μύκονος εκτός από τον αντίπαλο έχει να αντιμετωπίσει και τις αρκετές απουσίες που ταλαιπωρούν την νησιώτικη ομάδα από την αρχή της σεζόν. Συγκεκριμένα, για την πρωινή (11.00) αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανελευσινιακό δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μπαλλής, καθώς επίσης και οι τραυματίες Βλαχόπουλος, Άντερσον, Νάζος και Αργυρόπουλος.

AO MYKONOYΑντίθετα, ο Καρατζάς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα βρίσκεται στην αποστολή των ''κυανόλευκων''. Η δυσκολία των Κυκλαδιτών στο ερχόμενο παιχνίδι δεν σηκώνει αμφισβήτηση καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουμε ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στην ''ΏΡΑ των σπορ'' ο προπονητής των Μυκονιατών, ο οποίος τόνισε:'' Το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο ωστόσο θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Θα κριθεί στα ατομικά λάθη που θα κάνει η κάθε ομάδα και πιστεύω ότι όποιος παρουσιαστεί περισσότερο συμπαγής και δυνατός θα επικρατήσει''.

Καρπαθάκης:

Με τη σειρά του ο δεξιοπόδαρος αμυντικός της Μυκόνου, Πανορμίτης Καρπαθάκης, στις δηλώσεις που παραχώρησε υποστήριξε:'' Θα τα δώσουμε όλα και θα παίξουμε προσεκτικά προκειμένου να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα. Η αντίπαλη ομάδα αποτελεί ένα καλοδουλεμένο σύνολο το οποίο θα πρωταγωνιστεί. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό και γι αυτό θα προσπαθήσουμε

AOAN

Να ξεχάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιχνίδι με την Κηφισιά θέλουν στον ΑΟΑΝ αφού ακολουθεί η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με το Αιγάλεω και άπαντες στις τάξεις του συλλόγου γνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα. Η προετοιμασία των Λασιθιωτών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με τον Νεκτάριο Στάθη να καταστρώνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες των μόνιμων τραυματιών Μπαριτάκη και Κωστάκη. Όσον αφορά στην περίπτωση του Μπρόκου, ο νεαρός τερματοφύλακας θα δοκιμάσει το πόδι του στην προπόνηση της Πέμπτης και εάν δεν αισθανθεί κάποια ενόχληση αναμένεται να πάρει και πάλι φανέλα βασικού στη ενδεκάδα. Σε αντίθετη περίπτωση, το τεχνικό επιτελείο θα συμπεριλάβει τρεις τερματοφύλακας στην αποστολή.  

ATROMHTOS PEIRAIAΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στις τάξεις του Ατρομήτου Πειραιά έχουν αφήσει πίσω τον αγώνα με τον Ιωνικό και πλέον κοιτούν μπροστά καθώς η συνέχεια που περιμένει την ομάδα των Καμινίων είναι αρκετά δύσκολη. Το ερχόμενο σαββατοκύριακο δεν περιλαμβάνει επίσημες υποχρεώσεις για τους ''μπλε'' οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του συλλόγου απένειμε τα συγχαρητήρια στον Ιωνικό για τη νίκη που σημείωσε αλλά και στο διαιτητικό τρίο, δείχνοντας με αυτό το τρόπο την αναγνώριση προς το αντίπαλον δέος. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται ενωμένοι υποστηρίζοντας παράλληλα ότι στόχο του Ατρόμητου είναι να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται και να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο.

TRAXONESΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ

Με προβλήματα η προετοιμασία

Με τέσσερις απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στον Α.Ο.Τ. Αλίμου. Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα δεν μετείχαν οι τραυματίες Καλλιπολίτης και Δάρρας καθώς επίσης και οι Νούλας Χώνος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ιώσεις. Στις τάξεις του συλλόγου έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα πρωταθλήματος με την Δόξα Βύρωνος και άπαντες γνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα. Παρ' όλα αυτά, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές εκφράζουν την αισιοδοξία για την έκβαση της συνάντησης.

DOXA VIRONAΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ

Με απουσίες κόντρα στον Α.Ο.Τ Αλίμου

Την άτυπη ρεβάνς θα επιδιώξει να πάρει η Δόξα Βύρωνος κόντρα στον Α.Ο.Τ. Αλίμου μετά τον αποκλεισμό που γνώρισε η ομάδα πριν από μερικές εβδομάδες στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πάντως, τα προβλήματα δεν λείπουν για το τεχνικό επιτελείο αφού ο Βαγγέλης Μάλλιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ζίζηλα, καθώς επίσης και των τραυματιών Κούτρου, Χαλκιά και Γουσούλη. Σε ότι έχει να κάνει με τις περιπτώσεις των ομογενών Κρυεμάδι και Μπιρμπίλι εντός των ημερών θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με δελτία τους κάτι που σημαίνει ότι είναι αμφίβολη για το ματς της Κυριακής. Πάντως, θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Κατσούδας ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα των Χανίων. Από εκεί και πέρα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη ο τεχνικός του σωματείου, Βαγγέλης Μάλλιος αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής όπου και τόνισε:'' Για να έχει σημασία ο βαθμός που πήρα στα Χανιά θα πρέπει να κερδίσουμε το ματς της Κυριακής. Δουλεύομε όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι''. Ερωτηθείς εάν αποτελεί σημαντικό το γεγονός ότι αμφότερες οι ομάδες κοντραρίστηκαν πριν από λίγες εβδομάδες, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε:'' Το παιχνίδι του Κυπέλλου ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως μια σοβαρή και καλή Δόξα θα έχει και τον πρώτο λόγο''. Σε ερώτηση για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα ο Βαγγέλης Μάλλιος υποστήριξε:'' Η ομάδα εκείνη που θα έχει καθαρό μυαλό θα είναι η νικήτρια. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θα μπορέσουμε να διαβάσουμε το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε εμείς''

PROODEYTIKHΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Ενίσχυση στην γραμμή της οπισθοφυλακής πραγματοποίησε η Προοδευτική καθώς συμφώνησε με τον Ανδρέα Αρκούμανη. Ο έμπειρος αμυντικός παρά τις προτάσεις που είχε δεχτεί το τελευταίο διάστημα από αρκετές ομάδες προτίμησε να φορέσει τη φανέλα της ''Προο' επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια αφού είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά το παρελθόν στην ιστορική ομάδα του Πειραιά. Ο 33χρονος άσος βάσει της εμπειρίας που διαθέτει θα δώσει αρκετές λύσεις στην ομάδα του Κορυδαλλού και θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για το τεχνικό επιτελείο. Ο Αρκουμάνης ξεκίνησε την καριέρα του στην Δόξα Βύρωνος, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Απόλλων Σμύρνης, Μαρκό, Ηλιούπολη, Άγιοι Ανάργυροι, Βύζαντα Μεγάρων, Θρασύβουλο και Εθνικό Αστέρα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares