Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 13:18

Γ΄Εθνική: Τα νέα των ομάδων πριν τη σέντρα

Δείτε τα τελευταία νέα των ομάδων της Γ΄Εθνικής, λίγο πριν την σέντρα των αγώνων.

ASTERAS VARISΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ
Έκλεισε Σχίζα
Με τα χρώματα του Αστέρα Βάρης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Στάθης Σχίζας καθώς ο 22χρονος αμυντικός συμφώνησε με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής. Πρόκειται για ιδιαίτερα χαρισματικό οπισθοφύλακα ο οποίος την περσινή σεζόν προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Αιολικό ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Αήττητο Σπάτων, Πανιώνιο και Εθνικό Αστέρα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αστέρα: ''Ο Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού Σχίζα Στάθη. Ο Στάθης αγωνιζόταν την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 στον Αιολικό , ομάδα Δ Εθνικής. Η οικογένεια του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης καλωσορίζει τον αθλητή στο δυναμικό της και του εύχεται καλή επιτυχία''.
Τσιγκούλης : Θα κριθεί στις λεπτομέρειες
Στο μεταξύ, η προετοιμασία των ''κυανόλευκων'' για το τοπικό ντέρμπι με την Τριγλία Ραφήνας κορυφώνεται και ο Πέτρος Τσιγκούλης έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του, δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Κοζή. Ο έμπειρος τεχνικός μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις στην ''ΏΡΑ των σπορ'' και αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής που θα τον βρει αντιμέτωπο με την πρώην του ομάδα τόνισε:'' Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και πάντα αυτού του είδους τα παιχνίδια έχουν χαρακτηριστικό στοιχείο τη δύναμη. Θα αντιμετωπίσουμε ένα καλοδουλεμένο σύνολο το οποίο έδειξε ότι διαθέτει εξαιρετική ομάδα στους αγώνες με Αιγάλεω και ΠΑΟ Κρουσώνα. Δεν ξεχωρίζουμε αντιπάλους λόγω της δυσκολίας του πρωταθλήματος, γνωρίζουμε ωστόσο ότι και σε αυτό το ματς θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια''. Σε σχετική ερώτηση για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα, ο Πέτρος Τσιγκούλης υποστήριξε:' Θα κριθεί στην αποφασιστικότητα, στην αυτοσυγκέντρωση και στη διάθεση που θα βγάλουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο''. Στον επίλογο του ο έμπειρος προπονητής σχολίασε το γεγονός που θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα, ο ικανότατος προπονητής υπογράμμισε:'' Σίγουρα με την Τριγλά Ραφήνας με συνδέουν πολλά ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής αλλά είμαι επαγγελματίας. Έχω μάθει να διαχωρίζω το συναίσθημα από την δουλειά και θα κοιτάξω το συμφέρον της ομάδας μου. Εξάλλου θα είμαστε αντίπαλου μονάχα για 90'

NEA IONIAΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Νέας Ιωνίας μετά το ρεπό της Τετάρτης με το μυαλό όλων να βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό. Το ηθικό των ποδοσφαιριστών είναι ακμαιότατο μετά τη νίκη που σημείωσε η ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα στην Καισαριανή κόντρα στον Εθνικό Αστέρα ωστόσο άπαντες κρατούν χαμηλά τους τόνους. Για την αναμέτρηση με τους Χανιώτες δεν υπολογίζεται ο Νταϊφώτης που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας αλλά και ο ανέτοιμος Τσαμουρλίδης. Όσον αφορά στη συμμετοχή του Παυλίδη, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο με αποτέλεσμα να έχει χάσει μέχρι στιγμής αρκετές προπονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν μπορέσει να μπει κανονικά στο πρόγραμμα πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Τσαμόπουλου.
Τσαμόπουλος: Ομάδα με ισορροπία ο Κισσαμικός
Από εκεί και πέρα, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός των ''κυανοκίτρινων'', Γιώργος Τσαμόπουλος στην ''ΏΡΑ των σπορ'' εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον αγώνα της Κυριακής τονίζοντας:'' Όλες οι πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα η οποία διαθέτει ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία, έχουμε καλή ψυχολογία ωστόσο θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια θέματα στο τακτικό κομμάτι. Θεωρώ ότι θα είναι ένα αμφίρροπο και ενδιαφέρον παιχνίδι. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη
HLISIAKOSΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
Με ασκήσεις ειδικής αντοχής συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηλυσιακού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα που ακολουθεί με τον Ερμή Ζωνιανών. Οι ''κιτρινόμαυροι'' θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα (την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ρεπό) και να αποδείξουν ότι η πρόκριση που σημείωσαν απέναντι στον Περαμαϊκό μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Δημήτρης Παπασπύρου μίλησε τους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της προηγούμενης Τετάρτη από τους οποίους ζήτησε να παραμείνουν σοβαροί και πειθαρχημένοι εάν θέλουν να φτάσουν στη νίκη. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμανατίδη που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθώς επίσης και του ανέτοιμου Τζώρτζη.
ETHNIKOS ASTERASΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Με μια απουσία θα παραταχθεί ο Εθνικός Αστέρας στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Προοδευτική. Συγκεκριμένα, ο Φώτης Τσουβαλτζίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δογκάνη ο οποίος στην αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία αποβλήθηκε. Ο έμπειρος προπονητής παραχώρησε δηλώσεις στην ''ΏΡΑ των σπορ'' και αναφερόμενος στον αγώνα της Κυριακής υποστήριξε:'' Θα αντιμετωπίσουμε μια πατροπαράδοτη σκληρή ομάδα που διαθέτει δυνατή έδρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θεωρώ ότι θα αρχίσουμε να αποδίδουμε μετά από ένα μήνα διότι είμαστε καινούργια ομάδα και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν γνωρίζουν την κατηγορία''.

AO PERISTERIOYΑ.Ο. Περιστερίου

 

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους φιλάθλους του, αφ’ ενός για την αθρόα προσέλευση τους στο γήπεδο και την στήριξη προς την ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο γειτονικό ντέρμπι με το Αιγάλεω, αφ’ ετέρου για την συμπεριφορά τους και την φιλοξενία τους προς το αντίπαλο σωματείο .

 

Επίσης ευχαριστούμε την αντιπροσωπεία των φιλάθλων και των παιδιών των Fentagin που ήρθαν στο γήπεδο και παρέδωσαν μαθήματα πολιτισμού , αυτό που άλλωστε πρεσβεύει ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και θα κάνει σε κάθε παιχνίδι φιλοξενώντας τους πάντες κατά τον καλύτερο τρόπο.

 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τονίστηκε :

 

« H ομάδα ανταποκρίθηκε πλήρως σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες λόγω και της πρεμιέρας και θεωρούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τις προσπάθειες των παιδιών – βάσει της συνολικής εικόνας και των ευκαιριών των δύο ομάδων - .

 

Αν δεν είχε κάνει τη λάθος υπόδειξη ο κος Δουλγεράκης με τον καταλογισμό του οφ-σαιντ στον Συράκο που έφυγε από πίσω και σημείωσε γκολ, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν όμως, και παρ’ όλα αυτά δίνουμε συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο από την ανατολική Αττική κ.κ. Μάλαμα, Γουριώτη, Δουλγεράκη για την γενικότερη διαιτησία τους.

 

Επίσης συγχαίρουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι και το αθλητικό πνεύμα που έδειξαν και βοήθησαν να γίνει ένα πολύ ωραίο ματς αντάξιο της ιστορίας και των δύο ομάδων……»

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares