Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 22:37

Εκτός Μπονιάκος και Βούλγαρης

Η ψυχολογία στις τάξεις του Πανναξιακού μετά τη σημαντική νίκη που σημείωσαν οι νησιώτες κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών για την 1η αγωνιστική κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Πλέον, το μυαλό όλων στο ''κυανόλευκο'' στρατόπεδο είναι στραμμένο στον αυριανό αγώνα με τον Μανδραϊκό όπου οι Κυκλαδίτες θα επιδιώξουν να κάνουν το 2 *2 προκειμένου να παραμείνουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Βλαστός καταστρώνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπονιάκου, ο οποίος αναμένεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση αλλά και του τιμωρημένου Βούλγαρη. Όσον αφορά στον Ντούκα, ο έμπειρος επιθετικός παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας δείχνει ότι είναι έτοιμος κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην ενδεκάδα των Ναξιωτών.
Ατμόσφαιρα... γιορτή 
Στο μεταξύ, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές καλούν τον κόσμο να δώσει το ''παρών'' στο γήπεδο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που δίνει το σωματείο και να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας. Μάλιστα, η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα γιορτινή αφού πριν από την έναρξη του παιχνιδιού στον αγωνιστικό χώρο θα κάνει την εμφάνιση του χορευτικό συγκρότημα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 14:15.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares