Σπυριδούλα Κάμπου

Σπυριδούλα Κάμπου

Συλλυπητήρια επιστολή του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. στον Ρώσο Προέδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, για το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Μόσχας, απεστάλη λίγες ώρες, μετά το μακελειό, που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εξασφάλισε με πρωτοβουλία του Αρχίατρου της Εθνικής Ομάδας κ. Ιωάννη Καλλιάτσου να επιτευχθεί η συνεργασία της Ε.Ο.Π. με το κορυφαίο δίκτυο των κλινικών.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία της δόξας και της καταξίωσης και έχοντας ήδη στο ενεργητικό της 93 μετάλλια σε παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές Διοργανώσεις, η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας κατέκτησε ακόμη 3 μετάλλια στο κορυφαίο Διεθνές Τουρνουά του κόσμου, το φημισμένο «Standja», που πραγματοποιήθηκε, από τις 4 έως τις 11 Φεβρουαρίου, στην Σόφια.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Με τον Γιουτζίν Τσάπλιν, γιο του μεγαλειώδους Τσάρλι Τσάπλιν και εγγονού του θεατρικού συγγραφέα Ευγένιου Ο΄Νηλ, συναντήθηκε πριν από λίγες μέρες, η Δέσποινα Μοίρου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με τεράστια επιτυχία, ξεκίνησε το ανανεωμένο πρόγραμμα του Bodega, με τον Πάνο Καλίδη, στα ηνία της διασκέδασης, και μαζί του τον Θανάση Βασιλάκο, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτριών, που ανέβασαν ψηλά το θερμόμετρο της διασκέδασης, από το πρώτο κιόλας διήμερο της πρεμιέρας τους.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με τον Πάνο Καλίδη, στα ηνία της διασκέδασης, επιστρέφει δυναμικά, το «Bodega».

Κατηγορία LIFESTYLE

Τα συναισθήματά της για τον Λευτέρη Πανταζή, εκμυστηρεύτηκε η Evgenia, μέσα από τα προσωπικά της social media, θέλοντας να τον ευχαριστήσει και δημόσια, για το νέο της τραγούδι, που της εμπιστεύτηκε απλόχερα, μαζί με τον Στέλιο Χρόνη.

Κατηγορία LIFESTYLE

Στη συγκέντρωση υπογραφών σε όλη την Ελλάδα κατά του γάμου, της τεκνοθεσίας και της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια προχωρά, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δηλώνοντας την πλήρη αντίθεσή του, σε κάθε τι που αλλοιώνει τον νόμο του Θεού και την ανθρώπινη ηθική.

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιουλία Καλλιμάνη, η καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να «σαρώσει» το Spotify και το YouTube με τα τραγούδια της, συνεχίζει εξίσου δυναμικά και παρουσιάζει το νέο single με τίτλο «Έφυγε;» μέσα από ένα δυνατό medley.

Κατηγορία LIFESTYLE

Κατάφεραν να κερδίσουν, το φετινό στοίχημα της διασκέδασης, με τον Θέμη Αδαμαντίδη,τον Γιάννη Καψάλη και την Κατερίνα Στανίση, να πρωταγωνιστούν, στο απόλυτο λαϊκό «πάντρεμα» στο Vegas Live Stage.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 35

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35