Τάσος Ζαννής

Τάσος Ζαννής

Ολοκληρώθηκε η 31η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με την Ελλάς Σύρου να συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της και να νικάει τον ΑΟ Πυλίου Κω παραμένοντας σταθερά στην 5η θέση, ενώ η ΑΕ Μυκόνου πήρε σημαντική νίκη με την Εράνη Φιλιατρών που της δίνει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία με 3 αγώνες να απομένουν για το φινάλε. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία του ομίλου και την επόμενη αγωνιστική.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσαν μεγάλη “μάχη” για το top 6 της Basket League, με τους “πράσινους” να παίρνουν τη νίκη με 77-71, χάρη σε ένα μεγάλο τρίποντο του Κώστα Σλούκα στο φινάλε του αγώνα και να «σφραγίζουν» το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Αίαντας Σύρου πέρασε νικηφόρα με 1-2 από την έδρα της ΑΕ Μυκόνου για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο πρωτάθλημα Κ16, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται μαζί στην κορυφή με 27 βαθμούς και θα οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ για την 1η θέση.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Η πρώτη χαρά… η κορυφαία εγχώρια επιτυχία, κάτι που θα αποτελέσει “χρυσή” σελίδα στην Ιστορία της ομάδας. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε 5-0 τη Βερντερ Βρέμης και χρίστηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια στη Bundesliga.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Η ΑΕΚ έβγαλε τον καλό της εαυτό και ο Άρης δεν είχε ελπίδα. Νίκη με 2-0 για την Ένωση στην OPAP Arena και άνοδος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League, με παιχνίδι περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. «Πάρτι» στις εξέδρες για τα 100 χρόνια των “κιτρινόμαυρων”.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Για ένα ακόμα ματς στα πλέι οφ της Super League, ο Παναθηναϊκός έστειλε… μήνυμα, πως θα «χτυπήσει» μέχρι τέλους το φετινό τίτλο. Η Λαμία προηγήθηκε μέσα στη Λεωφόρο, αλλά το «τριφύλλι» πήρε τη νίκη με 3-1, με τον Μπερνάρ να έχει ηγετική εμφάνιση και να πετυχαίνει δυο γκολ.

Κατηγορία SUPER LEAGUE
Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 19:00

Πολύτιμο «τρίποντο» ο ΑΟ Υπάτου

Ήθελε τους βαθμούς στην αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή ο ΑΟ Υπάτου και τους πήρε, κάνοντας βήμα προς τη σωτηρία.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Ο Πανθηραϊκός 1 επικράτησε με 5-0 εκτός έδρας του Μαρπησσαϊκού στην 14η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Κ16, κατακτώντας την πρώτη θέση .

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο Πανναξιακός επικράτησε με 2-0 του Πανθηραϊκού στο γήπεδο Αγίου Αρσενίου για την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κ18.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο ΑΜΕΣ Νηρέας υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου τη Θύελλα Καμαρίου, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό (1-1) για τη 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα Κ16.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
Σελίδα 1 από 208

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35