Νίκος Παπουτσάς

Νίκος Παπουτσάς

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το Στάδιο της Άνδρου τον Μικρό Τελικό της Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ του ΠΑΣ Νάξου και του Ανδριακού.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το Στάδιο της Άνδρου τον ημιτελικό του Final - 4 της Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ του Πανθηραϊκού και του Ανδριακού.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο έφορος της Γυναικείας ομάδα μπάσκετ του ΑΜΕΣ Μαρπησαϊκού, Μανώλης Ρούσσος μίλησε στη κάμερα του sportcyclades.gr για Final 4 που διοργανώθηκε στη Πάρο καθώς και για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο προπονητής του Μαρπησαϊκού, Βαγγέλης Μουρογιάννης μίλησε στη κάμερα του sportcyclades.gr για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο προπονητής της Α.Ε. Σαντορίνης Άρης Αντιμισάρης μιλάει στη κάμερα του sportcyclades.gr για τον τελικό Γυναικών του Πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων απέναντι στον Μαρπησαϊκό.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλήτρια Κυκλάδων η ομάδα Γυναικών του ΑΜΕΣ Μαρπησαϊκός καθώς επικράτησε στον μεγάλο τελικό της ΑΕ Σαντορίνης με σκορ 43-27.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την 3η θέση κατέκτησαν οι γυναίκες του Α.Ο. Πάρου καθώς επικράτησαν στο μικρό τελικό του Final 4 επί του Α.Ο. Άνδρου με σκορ 46-42.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου έκλεισε τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, με νίκη καθώς επικράτησε με σκορ 5-1 της Αθηναϊκής πραγματοποιώντας μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Ο προπονητής του ΑΜΕΣ Μαρπησαϊκού, Βαγγέλης Μουρογιάννης μίλησε στη κάμερα του sportcyclades.gr για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Final 4 Γυναικών απέναντι στον Α.Ο. Πάρου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το κλειστό γυμναστήριο του Αρχίλοχου τον Τελικό του Final - 4 Γυναικών μεταξύ του Μαρπησσαϊκού και της ΑΕ Σαντορίνης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 283

POLYCHRONAKOS 400 400

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35