Αθλητικές ειδήσεις από την Μήλο

 Ο Αθλητικός σύλλογος Πλακών Μήλου «Ιέραξ», παρά την πληγή που έχει επιφέρει η Πανδημία στον Ερασιτεχνικό  Αθλητισμό , ολοκληρώνει τον σχεδιασμό νέων  Αθλητικών τμημάτων ΒΟΛΛΕΥ, ΣΤΙΒΟΥ (Running), Tέννις κ.α  για την Νέα   περίοδο 2021-2022.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Ετικέτες
Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 23:37

Υψώνει λευκή κάρτα ο Παμμηλιακός

Ο Παμμηλιακός συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ο Παμμηλιακός δεν μένει άπραγος στην αύξηση των κρουσμάτων που έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στο νησί της Μήλου, θέτοντας δε αναστολή όλα τα τμήματα που προπονούνταν σήμερα βάσει του πρωτοκόλλου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Με 14 μέλη και δύο οχήματα συμμετείχε η ομάδα μας στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που προκλήθηκε την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 σε θαμνώδη πλαγιά, στην περιοχή Κατσαρώνας – Λειβάδια.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Ετικέτες

Σήμερα, συμπληρώθηκαν 200 χρόνια Ελευθερίας, Ανεξαρτησίας και Ανάπτυξης του Νέου Ελληνικού Κράτους.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επιστολή με την οποία καταγγέλλει ως απαράδεκτη την αντιμετώπιση πολυτραυματία στο Κέντρο Υγείας Μήλου απέστειλε ο Διευθυντής Ε.Σ.Υ. ιατρός Ηλίας Αποστολόπουλος στον Διοικητή της 2ης Δ.Υ.Π.Ε., κ. Χρ. Ροϊλό, καθώς και στον Υποδιοικητή της 2ης Δ.Υ.Π.Ε, κ. Π. Αλεβίζο.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Οι Δημοτικές Κοινότητες Τριοβασάλου και Πέρα Τριοβασάλου με την αρωγή του Δήμου Μήλου σε προσωπικό και υλικά και σε συνεννόηση με τους τοπικούς συλλόγους των δύο χωριών θέλοντας να τιμήσουν την επέτειο των 200 χρόνων από την απελευθέρωση του Έθνους από τους Τούρκους το 1821 έφτιαξαν μια μεγάλη Ελληνική σημαία στην θέση Βουνό κάτω από το μνημείο των Ιερολοχιτών.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Ετικέτες

Συνολικά 3.073 νέα κρούσματα του νέου κορoνοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα Πέμπτη, 18 Μαρτίου, εκ των οποίων τα 14 στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Καλούνται τα μέλη της Επιτροπής Αθλητισμού & Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Μήλου, την Παρασκευή 19/03/2021 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για τη  συζήτηση του παρακάτω θέματος:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Μήλου απευθύνει έκκληση προς τους δημότες, να αποφύγουν τις συναθροίσεις, ιδιαιτέρως με αφορμή τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ανακοίνωση μέσα από την οποία γνωστοποιεί ότι θα τηρήσει όλα όσα ορίζουν οι ειδικοί εξέδωσε ο Παμμηλιακός.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο λειτουργείας των γραφείων και τις πληρωμές των συνδρομών εξέδωσε ο Παμμμηλιακός.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης  συμμετέχει ο «ΙΕΡΑΚΑΣ» Πλακών Μήλου, φιλοξενώντας τη Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη, συντονίστρια της Εκστρατείας «ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Ετικέτες

Με αιχμή του δόρατος τα ισχυρά μηνύματα που μπορεί να εκπέμψει η αθλητική οικογένεια και την επίδραση που ασκεί ο αθλητισμός σε κάθε κοινωνικό στρώμα, ο ΑΣΠΜ ΙΕΡΑΞ στηρίζει την καμπάνια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας «Ο Αθλητισμός στο Προσκήνιο».

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Στην τηλεδιάσκεψη του συνδυασμού της Τασούλας Κελεσίδου που διεκδικεί την προεδρία του ΣΕΓΑΣ συμμετείχε ο Παμμηλιακός, εκπροσωπούμενος από τους: πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη,  αντιπρόεδρο Στέλιο Λιβάνιο και  έφορο στίβου, Δημήτρη Ζαγουρή.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Σελίδα 1 από 95

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35