Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2012 12:15

Οι πρωταγωνιστές τα αουτσάιντερ και τα μπαλαντέρ!

pan8iraikos-8yella-16-5-2012-1

Σε λίγες μέρες ξεκινάει το 32ο πρωτάθλημα της Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων των Κυκλάδων.

Αν εξαιρέσουμε 2-3 ομάδες, οι υπόλοιπες κινήθηκαν σε αρκετά υποτονικό ρυθμό, κατά την περίοδο των μεταγραφών, δείχνοντας έτσι την γενική ανασφάλεια και πίεση που επικρατεί στην χώρα.

Το ευχάριστο είναι ότι φέτος προστέθηκαν δύο ακόμα μέλη, στην ποδοσφαιρική οικογένειά μας. Ο Αθλητικός Όμιλος Σερίφου και ο Πανσιφναϊκός Αθλητικός Σύλλογος, δίνοντας έτσι ένα νέο ενδιαφέρων, ιδιαιτέρα στον 2ο όμιλο.

Ας δούμε όμως, τον κάθε όμιλο ξεχωριστά…

aom-panhgyrismoi

Στον πρώτο όμιλο θα έχουμε τις ομάδες του ΑΟ Υδρούσας, του Ανδριακού, του ΑΟ Τήνου και της Α.Ε. Στενής, ο ΑΟ Μυκόνου και από Σύρο ο Αστέρας και ο ΑΟ Σύρου.

Φαβορί για τις δυο πρώτες προνομιούχες θέσεις, μοιάζουν ο ΑΟ Μυκόνου και ο ΑΟ Σύρο. Ο ΑΟ Μυκόνου, με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις από την περσινή του ομάδα, θα στηριχτεί σε έμπειρους παίκτες αλλά και στους περσινούς πρωταθλητές Νέων, που κάποιοι από αυτούς προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα, αλλά και ο ΑΟ Σύρου που στην ουσία άλλαξε όνομα, από Άνω Σύρος σε ΑΟΣ, με κάποιες αλλαγές στο ράστερ του όπως ο δραστήριος Μανουδάκης αλλά και με προσθήκες όπως αυτές του Πάπι και Αμπντούν. Η πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας Στενή, θα είναι ικανή να μπει ανάμεσά τους, αφού έχει ελάχιστες απόλυες από την πολύ καλή περσινή της ομάδα. Οι υπόλοιποι δείχνουν αδύναμοι να κοντράρουν τα φαβορί, άρα λογικά θα αρκεστούν στις θέσεις 4, 5, 6 και 7. Ανδριακός και ΑΟ Τήνου σε πολύ καλύτερη καταστήσει από τον Αστέρα και την Υδρούσα. Αν ο Ανδριακός πάρει την βοήθεια που περιμένει από κάποιους νεοφερμένους παίκτες από το Κόρθι, τότε μπορεί να κάνει ακόμα και την έκπληξη.

pammiliakos-anw mera 3 2011

Ο 2ος όμιλος θα έχει τις εξής ομάδες. τον ΑΟ Πάρου, Νηρέας και Αστέρας Μαρμάρων από Πάρο. Ο Άγιαξ και ο Πάγος από Σύρο και οι ομάδες του ΑΟ Σερίφου, Πανσιφναϊκού και Παμμηλιακού.

Σε αυτόν τον όμιλο προσωπικά βλέπω τέσσερα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις. Ο Άγιαξ και ο Παμμηλιακός πιστεύω ότι έχουν τον πρώτο λόγο και να ακολουθούν ΑΟΠ και Πάγος. Η Συριανή νεοφώτιστη ομάδα, με παρά πολύ καλό ρόστερ μοιάζει να έχει καπαρώσει την πρώτη θέση. Ο Παμμηλιακός με τον βασικό του κορμό να παραμένει ο ίδιος αλλά και με σημαντικές προσθήκες όπως και την έδρα του που πιστεύω ότι θα την εκμεταλλευτεί στο έπακρον, βλέπω να καταλαμβάνει την 2η θέση. Ο ΑΟ Πάρου και ο Πάγος θα προσπαθήσουν να μπουν ανάμεσά τους. Ο ΑΟΠ έκανε κάποιες καλές μεταγραφές όπως και ο Πάγος που ενίσχυσε πολύ τις γραμμές που πονούσε στην περσινή περίοδο. Ο άλλοτε κραταιός Νηρέας, έχει αποδυναμωθεί και θα στηριχτεί περισσότερο σε νέα παιδιά, όμως είναι ικανός να κάνει την έκπληξη. Οι υπόλοιπες ομάδες και ιδιαίτερα ο ΑΟ Σερίφου και ο Πανσιφναϊκός, είναι γρίφος μιας και δεν έχουμε εικόνα και από τους δύο. Όσο για τον Αστέρα, θα προσπαθήσει να παίξει και για τον μεγάλο απόντα στην ομάδα, τον Μάρκο Ξενάριο.

FILOTI-NHREAS630

Στον 3ο όμιλο είναι οι ομάδες του ΑΜΣ Φιλωτίου, ο Αστέρας Τραγαίας, η Αναγέννηση, ο ΑΣ Ίου και από Σαντορίνη ο Πανθηραϊκός, η Θύελλα, η Λάβα και ο Καρτεράδος.

Ο τρίτος όμιλος δείχνει να έχει τρία φαβορί για τις δυο πρώτες θέσεις. Οι πάντα δυνατές ομάδες από την Σαντορίνη, Πανθηραϊκός και Θύελλα αλλά και το Φιλώτι. Ο Πανθηραϊκός μετά την συνένωση με τον Πύργο, έχει ενισχυθεί σημαντικά όπως και το Φιλώτι που με τις τελευταίες του προσθήκες, θα είναι πολύ δυνατό, ιδιαίτερα στην γραμμή κρούσης. Η Θύελλα με πολύ καλό υλικό, εδώ και δύο χρόνια, είναι πάντα κοντά στις κορυφαίες ομάδες. Στην μέση της βαθμολογίας βλέπω τον πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας, Αστέρα Τραγαίας αφού φέτος θα «χάσει» το ατού του στην περσινή σεζόν, που δεν ήταν άλλο από το ξερό του γήπεδο, αλλά και τον ΑΣ Ίου που θα στηριχτεί, όπως κάθε χρόνο, στην έδρα του. Οι βασικές απώλειες παικτών του δεν αντικαταστάθηκαν και ίσως αυτό να του προκαλέσει προβλήματα. Η Αναγέννηση, η Λάβα και ο Καρτεράδος θα δώσουν την δική τους μάχη στην ουρά της βαθμολογίας.

Όλα αυτά φυσικά, είναι εικασίες και προβλέψεις. Το ποδόσφαιρο κρύβει πάντα εκπλήξεις και γι αυτό μας αρέσει, άρα υπομονή έως ότου δοθεί η εκκίνηση!!!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, όλα τα παιχνίδια να έχουν το χαρακτήρα της γιορτής και πάνω απ’ όλα να το ευχαριστηθούμε όλοι…, και οι ομάδες μας αλλά και εμείς ως φίλαθλοι, γεμίζοντας τα γηπεδα, ενισχύοντας τα σωματεία μας που φέτος περνούν πολύ δύσκολες στιγμές!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά λοιπόν!

ano-mera-prota8lites-2012-1

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares