Αθλητικές ειδήσεις από την Σαντορίνη

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για το final-4 Κ12 της Άνδρου εξέδωσε ο πρωταθλητής της κατηγορίας Πανθηραϊκος.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Η πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Γιώργου Στεφανάκη για χρηματοδότηση του Πανθηραϊκου με 12.000€ από τον Δήμο Θήρας έδωσε «ανάσα» στον σύλλογο της Σαντορίνης που έχει προκριθεί και στα τρία (Κ12, Κ14, Κ16) final-4 των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων. 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο νεαρός επιτυχημένος επιχειρηματίας, Αντώνης Παγώνης, πρόεδρος της Οίας με ενεργή συμμετοχή σε πολλούς οργανισμούς θέτει υποψηφιότητα στις εκλογές του ΣΕΤΕ.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δείτε τα γκολ από τον μικρό και μεγάλο τελικό του Final 4 για το πρωτάθλημα Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Δείτε τα γκολ από τους αγώνες στην ημιτελική φάση του Final 4 του Πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων το οποίο διοργανώθηκε στην Άνδρο.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον Πανθηραϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ12 εξέδωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Το τριετές πρόγραμμα ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία, αφού επιτεύχθηκε ο βασικός του στόχος που ήταν η προώθηση των Ελληνικών αυθεντικών συνεταιριστικών προϊόντων Π.Ο.Π. (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) και Π.Γ.Ε. (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) που ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια αναγνωρισμένων ευρωπαϊκών προϊόντων. 

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ12 του Πανθηραϊκού εξέδωσε ο ΔΑΠΠΟΣ.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Απλά μαγευτική, αρχοντική και φιλόξενη... Αυτές ήταν οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από την Άνδρο κατά την επίσκεψη μας στο νησί για το Final-4 Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την έναρξη της συνεργασίας με τη πρώτη ξένη αθλήτρια του που θα είναι η Βραζιλιάνα Natalia Fernandes Silva ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το Στάδιο της Άνδρου τον τελικό του Final - 4 της Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ του Αίαντα Σύρου και του Πανθηραϊκού.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο Πανθηραϊκός θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ του αυριανού τελικού του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων, αφού μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, επικράτησε του «οικοδεσπότη» Ανδριακού με 3-1.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το Στάδιο της Άνδρου τον ημιτελικό του Final - 4 της Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ του Πανθηραϊκού και του Ανδριακού.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 12:37

Το Final 4 του Πρωταθλήματος Κ12 "Aegean Islands"

Στο πανέμορφο νησί της Άνδρου και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου θα διεξαχθεί το διήμερο 26-27/5 η τελική φάση του Final – 4 της Κ-12 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Τα τμήματα υποδομής του Πανθηραϊκού κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση σε όλα τα Final-4 των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
Σελίδα 1 από 727

banner 300x250

POLYCHRONAKOS 400 400

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35