Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 22:50

ΠΕΤΡΟΣ ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ: Υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας Άνω Σύρου

Πέτρος Ραουζαίος, ένας νέος άνθρωπος, με αστείρευτη διάθεση προσφοράς προς τα κοινά θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του λαού της Σύρου για να τον επιλέξει ως κοινοτικό σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας Άνω Σύρου.

Προερχόμενος από τον χώρο του αθλητισμού τον οποίο υπηρετεί ανελλιπώς και απρόσκοπτα ως διοικητικός παράγοντας από το 2009, ο Πέτρος Ραουζαίος ζητά την στήριξη των συμπολιτών του.

Το μήνυμα

Ως νέος που αγαπώ το νησί μου, αποφάσισα να συμπορευτώ ξανά με τον συνδυασμό “Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ” με επικεφαλής τον Γιώργο Μαραγκό, διότι βλέπω ότι τα τελευταία πέντε χρόνια η Σύρος μας βαδίζει συστηματικά και σταθερά προς την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία.

Το προσωπικό μου όραμα και στόχος είναι να δω την Δημοτική Κοινότητα της Άνω Σύρου να “ανθίζει” ξανά ως άλλοτε, ενώ παράλληλα με τη δεκαετή μου εμπειρία και γνώση ως αθλητικός παράγοντας μπορώ και επιθυμώ να συνεισφέρω στην περαιτέρω αθλητική ανάπτυξη του τόπου μου.

Καλώ, λοιπόν, τους συμπολίτες μου, να αποφασίσουν με νηφαλιότητα και ωριμότητα, πέρα από μισαλλοδοξίες και εγωισμούς, στις εκλογές του Μαΐου, οι οποίες θα είναι οι πλέον κρίσιμες όλων των τελευταίων ετών για τη συνέχιση της ανάπτυξης και προόδου του νησιού μας, και να θέσουν ως μοναδικό στόχο το καλό του νησιού μας, το οποίο είμαι βέβαιος ότι μπορεί να το εγγυηθεί ο Γιώργος Μαραγκός.

Το βιογραφικό

Ο Πέτρος Ραουζαίος γεννήθηκε το  1990 και κατοικεί μόνιμα στη Σύρο. Είναι απόφοιτος του Δ.Ι.Ε.Κ. στο τμήμα Δασοπονίας – Δασολογίας και στο τμήμα Τουρισμού ManagementsMarketing. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο αθλητικό management, γνωρίζει την αγγλική και γαλλική γλώσσα και είναι κάτοχος πιστοποιητικού πληροφορικής.

Από το 2008 ασχολείται ενεργά ως αθλητικός παράγοντας, μετρώντας πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις τροπαίων (πρωταθλημάτων και κυπέλλων), και σήμερα διατελεί  στη θέση του γενικού γραμματέα στον Α.Ο. Σύρου, όπου από το 2015 έως το 2017 ήταν αντιπρόεδρος. Έχει υπάρξει αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας στον Α.Ο. Άνω Σύρου, μέλος του Δ.Σ. στην ομάδα ΑΙΑΝΤΑΣ Σύρου, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Φοίνικα. Το 2017 – 2018 είχε οριστεί μέλος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, ενώ  το 2019 εξελέγη μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Α.Ο. Φοίνικα, καθώς επίσης και αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα. Επίσης, υπήρξε εκ των ιδρυτικών στελεχών της ιστορικής επαναδραστηριοποίησης του Α.Ο. Σύρου, μέλος της πρώτης καταστατικής διοίκησης και εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου «Ο Άγιος Γεώργιος», ενώ από το 2019 αποτελεί εκ νέου τακτικό μέλος του εν λόγω Συλλόγου.

Στις εκλογές του 2014 συμμετείχε με τον συνδυασμό «Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ» ως υποψήφιος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Σύρου. Υπήρξε γραμματέας της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ σήμερα είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και γραμματέας του Δ.Σ. της Ρ.Ε.Δ.Η.Σ.Ε.

WSDDFFASDFASD_2ad91.jpg

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares