Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 11:37

Τριπλό χτύπημα από τον ΑΣ Σαντορίνης

Τρεις μεταγραφικές κινήσεις τις οποίες τοπ sportcyclades.gr είχε προαναγγείλει ολοκλήρωσε σήμερα ο ΑΣ Σαντορίνης.

Αναλυτικά το κείμενο:

H Π.Α.Ε Σαντορίνη 2020 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Σάκη Κανούλα, Θωμά Παπαδόπουλο και Γιώργο Σκαθαρούδη, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Σάκης Κανούλας, είναι 28 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός και ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Επανωμής, Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Άρη, ΟΦΗ, Τύρβανο, Καβάλα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό, Μακεδονικό, Απόλλωνα Λάρισας, ενώ την προηγούμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας.

Ο Θωμάς Παπαδόπουλος, είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί σε Βέροια, Αιγινιακό και την προηγούμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

O 28χρονος Γιώργος Σκαθαρούδης είναι επίσης μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Βέροια, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ζάκυνθο, Τύρναβο, Αχαρναϊκό, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Χαλκίς, Λαγκαδά, Εδεσσαϊκό, Βέροια, Καβάλα, ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ρόδου.

Καλωσορίζουμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην οικογένεια του Α.Σ Σαντορίνης 2020 και τους ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares