Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 12:14

ΠΣΑΠ: Πρόταση για προσφυγή στο ΣτΕ για τη διάκριση εναντίον της Football League

Μέσω επιστολής του ο ΠΣΑΠ κάλεσε την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Super League 2 – Football League, ώστε να υπάρξει από κοινού προσφυγή στο συμβούλιο της επικρατείας.

Αναλυτικά ο ΠΣΑΠ, αναφέρει:

Ύστερα από την έκδοση της από 29.01.2021 με αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.: 6877 ΚΥΑ, στην οποία για ακόμα μία φορά ουδεμία πρόβλεψη γίνεται για την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Football League, ο ΠΣΑΠ απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 & Β’ Εθνικής κατηγορίας (Super League 2 – Football League) κύριο Λεωνίδα Λεουτσάκο, μέσω της οποίας τον καλούμε όπως από κοινού προσφύγουμε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, με αίτημα την ακύρωση της εν λόγω ΚΥΑ και τη χορήγηση προσωρινής διαταγής προκειμένου για την άμεση έναρξη του εν λόγω πρωταθλήματος.

Η διάκριση που υφίστανται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Football League, σε σχέση με εκείνους των Super League 1 & Super League 2, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται επαγγελματικά πρωταθλήματα και κατ’ επέκταση επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δύο ταχυτήτων, χωρίς καμία δικαιολογητική βάση, αφού οι ΠΑΕ και των τριών επαγγελματικών κατηγοριών έχουν υπογράψει και τηρούν το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο. Η διάκριση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και κατ’ επέκταση όλων των εμπλεκομένων φορέων δεν είναι ανεκτή από τον ΠΣΑΠ και τα μέλη του.

Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι δεν είναι ανεκτή και από όλους όσους τα στελεχώνουν, συμπεριλαμβανομένης και της Ένωσης Super League 2 – Football League

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares