Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 15:57

''Έχουμε εμπιστοσύνη στην πολιτεία'' η απάντηση του Λεουτσάκου στον ΠΣΑΠ για την προσφυγή στο ΣτΕ

Η επιτροπή Super League 2 - Football League στέκεται στην προσπάθειά της για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στη Football League, κάτι που ο πρόεδρος της, Λεωνίδας Λεουτσάκους τονίζει ως απάντηση στην επιστολή του ΠΣΑΠ για να πάνε μαζί οι αρμόδιοι φορείς στο ΣτΕ:

«ΠΡΟΣ ΠΣΑΠ
Πρόεδρο κ. Γ.Μπαντή

Κύριε Πρόεδρε, H Super League 2 – Football League με σειρά εγγράφων έχουμε καταστήσει σαφές τόσο στην Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid 19 όσο και στους αρμόδιους φορείς, την αδήριτη ανάγκη να σεβαστούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Football League και να σταματήσει αυτή η αδικαιολόγητη διάκριση εναντίον τους. Ως Διοργανώτρια αρχή, τηρήσαμε τις υποσχέσεις προς την πολιτεία και ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο απαρέγκλιτα στους αγώνες της Super League 2. Μάλιστα είχαμε μόλις δυο κρούσματα θετικά (ένα στην ΠΑΕ Εργοτέλης ΓΣ 88 και ένα στην ΠΑΕ Χανιά), τα οποία αντιμετωπίστηκαν όπως ορίζει το πρωτόκολλο και δεν υπήρξε η παραμικρή διάδοση του ιού.

Τα ίδια προτιθέμεθα να διαβεβαιώσουμε ότι θα ισχύσουν και στην Football League, με τις είκοσι (20) ΠΑΕ να υπογράφουν δεσμευτικά ότι θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η Super League 2 – Football League ούτε μια στιγμή δεν σταμάτησε να αναδεικνύει το πρόβλημα, να το επικοινωνεί στους αρμόδιους φορείς με συνεχείς παραστάσεις και υπομνήματα, ζητώντας να σταματήσει αυτή η αδικία – διάκριση προς το πρωτάθλημα της Football League και τους αθλητές που αγωνίζονται σε αυτή την κατηγορία.

Εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Πολιτεία και στους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι είμαστε βέβαιοι ότι όπως αντιλήφθηκαν το δίκαιο αίτημα με το να ξεκινήσει η Super League2 προπονήσεις και στη συνέχεια αγώνες, το ίδιο θα πράξουν και για το πρωτάθλημα της Football League δείχνοντας την ανάλογη ευαισθησία για να ξεκινήσει άμεσα. Για την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας

Ο Πρόεδρος».

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares