Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 16:37

Λεουτσάκος: Ξεκίνησαν αθλήματα ερασιτεχνικά, αλλά πρέπει να ξεκινήσει και η Football League

Ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2– Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, τις προσπάθειες που γίνονται για την έναρξη της Football League και την κίνηση του ΠΣΑΠ που έφτασε ως το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επανέναρξη της Super League 2:

«Η Super League 2 ξεκίνησε σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Ξεκίνησε χωρίς παρατράγουδα, τηρούνται τα πρωτόκολλα, οι αθλητές και οι παράγοντες προσέχουν πάρα πολύ. Γίνεται μια προσπάθεια για να ξεκινήσει και η Football League. Παίζει ρόλο η κατάσταση της επιδημίας. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε και περιμένουμε τους ειδικούς».

Για το αν νιώθουν δικαιωμένοι με την εξέλιξη αυτή:

«Δικαιωνόμαστε. Έπρεπε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πάνω απ’ όλα οι παίκτες και οι παράγοντες, χωρίς οικονομικό όφελος, που τώρα αρχίζουν τους αγώνες, τα έχουν καταφέρει επάξια. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, σ’ όλους τους συντελεστές. Είναι ανταγωνιστικότατο το Πρωτάθλημα και δίκαια παρακολουθούμε ωραίο ποδόσφαιρο. Βλέπω ότι και τηλεοπτικά πηγαίνει πολύ καλά».

Για το αν είναι στο πλευρό των παικτών που προσφεύγουν στο ΣτΕ:

«Εμείς σαν διοργανώτρια έχουμε αναδείξει και το αναδεικνύουμε καθημερινά το θέμα. Να ξεκινήσει η Football League. Μιλάμε για 1500 ποδοσφαιριστές, οικογένειες, προπονητές, φροντιστές, μέλη τεχνικών επιτελείων, υπαλλήλους… Το λέμε κάθε μέρα και στις τηλεδιασκέψεις μας με όλους τους φορείς. Αυτό λέμε και συνεχίζουμε. Σαφώς είμαστε κοντά τους. Είμαστε σε επικοινωνία και με τον κ. Μαυρωτά. Πρέπει να ξεκινήσει η Football League. Είναι επαγγελματική κατηγορία, Ξεκίνησαν αθλήματα ερασιτεχνικά και σωστά, αλλά πρέπει να γίνει αυτό και με τη Football League».

Για το αν αυτή η οικονομική συγκυρία αφήσει αποτύπωμα στην ήδη δύσκολη οικονομική κατάσταση των ομάδων:

«Λογικό είναι. Σ’ όλο το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο άφησε ήδη. Εδώ υπάρχουν μεγάλα κλαμπ που πηγαίνουν για πτώχευση όπως η Μπαρτσελόνα. Κάνουμε προσπάθειες να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Super League 2. Υπάρχει τεράστια ψαλίδα ανάμεσα στις ομάδες των Super League 2 και Football League με τη Super League 1 και πρέπει να το δούμε συνολικά».

πηγή: metrosport.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares