Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 16:15

Ομόφωνα για τις 28 Μαρτίου το πρωτάθλημα, αλλά εάν και εφόσον....

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη μεταξύ της διοίκησης του πρωταθλήματος του Football League και των ομάδων της κατηγορίας.

Οι προβληματισμοί που τέθηκαν ήταν αρκετοί καθώς σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές εάν δεν υπάρχουν οικονομικές βοήθειες είτε από τη λίγκα είτε από την πολιτεία, τα σωματεία δύσκολα θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τις αποστολές τους.

Μάλιστα, ειπώθηκε ότι εάν οι προϋποθέσεις δεν είναι οι κατάλληλες οι ομάδες δεν θα μπορέσουν να κατέβουν στο πρωτάθλημα.

Όσο για την σέντρα αυτή προτάθηκε για τις 28 Μαρτίου. Βέβαια για να κυλήσουν όλα ομαλά θα πρέπει όλες οι ομάδες να είναι... εντάξει με τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και το κομμάτι των αδειοδοτήσεων.

Οι ομάδες πάντως εξέφρασαν τις απορίες τους όσον αφορά τα έσοδα (τηλεοπτικά-στοίχημα) χωρίς να λάβουν ωστόσο ξεκάθαρη απάντηση. 

Η ανακοίνωση της λίγκας:

Ολοκληρώθηκαν οι δυο συσκέψεις της Football League με τις είκοσι ΠΑΕ Βορείου και Νοτίου Ομίλου. Οι ομάδες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στα τηλεοπτικό, στα οικονομικά αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αύριο Τρίτη στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής Ξενοφών Ρούσση και ακολούθως θα πραγματοποιηθούν τα τεστ και η έναρξη των προπονήσεων.

Προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε ομόφωνα η 28η Μαρτίου 2021.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares