Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 16:53

ΑΣ Σαντορίνης 2020: Το ευχαριστώ σε Δήμο Νάξου και Πανναξιακό

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Σαντορίνης ευχαριστεί τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς και την διοίκηση του Πανναξιακού για την παραχώρηση του γηπέδου και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην ομάδα κατά την παραμονή της στο νησί της Νάξου και την προπόνηση που πραγματοποίησε στο ΔΑΚ Νάξου.

Το βίντεο από την προπόνηση της ΠΑΕ Σαντορίνης

Η ανακοίνωση:

Στη Νάξο βρέθηκε την Παρασκευή 19/3/2021 η αποστολή της ομάδας μας, η οποία πραγματοποίησε προπόνηση στο ΔΑΚ Νάξου, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη εξοικείωση με τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου που θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ΠΑΕ ΑΣ Σαντορίνης 2020 στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα μας αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό καθώς και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κατσαρά, για τη συμβολή τους στην χρησιμοποίηση του γηπέδου από την ομάδα μας.

Παράλληλα, θερμές ευχαριστίες προς την Διοίκηση του Πανναξιακού και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Πολυχρονάκο, για τις διευκολύνσεις που προσέφεραν στην αποστολή μας κατά το διάστημα που βρέθηκε στη Νάξο.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares