Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 13:15

Χαντές: Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και επιθετικοί στο γήπεδο

Ώρα μηδέν στον Ιάλυσο καθώς το ερχόμενο σαββατοκύριακο ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος καθώς αντίπαλος είναι η Καλλιθέα στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Ο Βαγγέλης Χαντές γνωρίζει αρκετά καλά τις δυσκολίες του αγώνα αφού η ομάδα του θα αντιμετωπίσει ένα αρκετά αξιόλογο σύνολο που στα φιλικά έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Ο έμπειρος προπονητής θα δει τις επόμενες ώρες τον Ζουνίνιο να ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί στο ματς της πρεμιέρας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Χαντέ, ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αγώνα λέγοντας:

"Η πρεμιέρα θα είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες πόσο μάλλον με τα τωρινά δεδομένα ενός πολύ διαφορετικού πρωταθλήματος σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει.

Αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο και ιστορικό σύλλογο για τα δεδομένα της Football League. Νομίζω ότι το πλεονέκτημα της Καλλιθέας σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες είναι ότι στηρίζεται στην ομοιογένεια της, έχει ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα που είναι αρκετούς μήνες μαζί και έχουν συνηθίσει τον πρωταθλητισμό κάνοντας πέρυσι μια πολύ καλή πορεία.

Όλα αυτά δείχνουν ότι αντιμετωπίζουμε ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά ταυτόχρονα είναι ένα ματς που ξεκινάμε στην έδρα μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια επιλογής παιχνιδιών. Νομίζω ότι η Καλλιθέα με την εικόνα της το καλοκαίρι έδειξε ότι είναι μια από τις ομάδες που μπορεί να πρωταγωνιστήσει, αλλά εμείς αγωνιζόμενοι στην έδρα μας θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και επιθετικοί στο γήπεδο και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Ερωτηθείς εάν προβληματίζεται από το γεγονός ότι η ομάδα του, όπως και όλες οι υπόλοιπες, είχαν μεγάλη αποχή, ο κ. Χαντές υπογράμμισε

"Σίγουρα δεν θα έχουν όλες οι ομάδες την εικόνα που θα ήθελαν να έχουν, αλλά από τη στιγμή που ισχύουν οι ίδιες συνθήκες για όλους ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία".

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares