Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 14:29

Έτοιμη για το ιστορικό ντεμπούτο της στη Football League η ΠΑΕ Σαντορίνης [pics]

Κάθε επιτυχία που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια το Σαντορινιό ποδόσφαιρο αποτελεί απλά το εφαλτήριο για το επόμενο μεγάλο βήμα και αυτό αποδεικνύεται χρόνο με το χρόνο.

Μία Θύελλα Καμαρίου που λίγα χρόνια πριν αγωνιζόταν στη Β΄Κυκλάδων και ένας Πανθηραϊκός που είχε πάντα μεγάλες βλέψεις, κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να εδραιωθούν ανάμεσα στις ισχυρές ομάδες της Γ΄Εθνικής.

Αυτό όμως δεν αρκούσε στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες του νησιού, έχοντας μπροστάρη τον Βαγγέλη Φουστέρη ξεπέρασαν κάθε προκατάληψη, δημιουργώντας την ΠΑΕ Σαντορίνης, που αποτελεί το πρώτο επαγγελματικό αθλητικό σωματείο στην ιστορία του νησιού της Σαντορίνης.

Αύριο, Κυριακή 28/3 στις 14:30 η ΠΑΕ Σαντορίνης υποδέχεται στο ΔΑΚ Νάξου την ΠΑΕ Καλαμάτας και είναι έτοιμη να γράψει ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του Σαντορινιού και κατ επέκταση Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Παραφωνία σε όλο αυτό αποτελεί ο ''ξενιτεμός'' της ΠΑΕ Σαντορίνης, καθώς το νησί δεν διαθέτει αθλητική εγκατάσταση που να πληροί τις προδιαγραφές για αγώνα επαγγελματικής κατηγορίας.

Μπορεί η Νάξος και ο Πανναξιακός να έχουν αποδειχθεί φιλόξενοι για την ομάδα και τους ανθρώπους του γειτονικού νησιού, αλλά όλο αυτό δεν παύει να αποτελεί παραφωνία. Μία παραφωνία που η τοπική αυτοδιοίκηση διαχρονικά δεν κατάφερε να διορθώσει, όμως όλοι ελπίζουμε πως ήρθε η ώρα ώστε η Σαντορίνη να αποκτήσει το δικό της σύγχρονο γήπεδο και μάλιστα γρήγορα.

Δυστυχώς, ο περιορισμός λόγω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων δεν θα επιτρέψουν την μετάδοση του αγώνα μέσω Live Streaming, όμως το sportcyclades.gr θα είναι εκεί όπως πάντα και θα σας μεταφέρει Ραδιοφωνικά και λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα. 

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση στο ΔΑΚ Νάξου:

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares