Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 15:57

Παναγιώτης Μυτιληναίος: Είναι ντροπή η εικόνα της ξενιτεμένης ομάδας του νησιού μας

Ο δημοσιογράφος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού, Παναγιώτης Μυτιληναίος με ανάρτηση του στο facebbok στηλιτεύει το φαινόμενο του «ξενιτεμού» της ΠΑΕ Σαντορίνης, που χρειάστηκε ακόμα και να φέρει ασθενοφόρο από την Αθήνα προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Καλαμάτα.

Ναι... καλά διαβάσατε. Η ΠΑΕ Σαντορίνης έμπλεξε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και δεν κατάφερε ποτέ να αποσπάσει το οκ της διοίκησης του ΕΚΑΒ Αιγαίου που εδρεύει στη Μυτιλήνη και έτσι αναγκάστηκε να υποστεί ένα ακόμα μεγάλο έξοδο, ενοικιάζοντας ασθενοφόρο από την Αθήνα που θα βρεθεί στο ΔΑΚ Νάξου για λίγες ώρες.

Φυσικά, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο ΑΣ Σαντορίνης έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Πανναξιακού, ενώ έντονες ήταν και οι προσπάθειες του ιατρού κ. Ραπτάκη για να λυθεί το θέμα με το ασθενοφόρο, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Ασθενοφόρο από την Αθήνα επιστράτευσε η ΠΑΕ Σαντορίνης για τον αυριανό αγώνα.

Πέντε μέρες παραμονής στη Νάξο, μέχρι και νερά μεταφέρθηκαν από τη Σαντορίνη και στο τέλος χρειάστηκε να έρθει στη Νάξο ασθενοφόρο από την Αθήνα για να πραγματοποιηθεί ο αυριανός αγώνας. Τα έξοδα απίστευτα πολλά για έναν αγώνα θα ξεπεράσουν τις 10.000 ευρώ.

Αν η ομάδα έδινε τον αγώνα στην έδρα της, που είναι το νησί της Σαντορίνης, τα χρήματα αυτά δεν θα χρειαζόταν να δαπανηθούν.

Επίσης παράγοντες της ομάδας βρίσκονται στη Μύκονο περιμένοντας πλοίο που θα τους μεταφέρει στη Νάξο.

Αυτή είναι η εικόνα της ξενιτεμένης από τη Σαντορίνη ομάδας μας.

Είναι ντροπή για το νησί και τους φίλους του ποδοσφαίρου.

raptakis

*Ο γιατρός κ. Ραπτάκης έκανε ενέργειες προκειμένου να λυθεί το θέμα του ασθενοφόρου οι οποίες όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares