Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 00:55

Ανακοίνωσε Σεραφείμ Μανιώτη και ευχαρίστησε υποστηρικτές ο Ιάλυσος

Με ανακοινώσεις που εξέδωσε ο Ιάλυσος έκανε γνωστό ότι απέκτησε τον Σεραφείμ Μανιώτη και παράλληλα ευχαριστεί τους χορηγούς «HELLENIC COACHES» και «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Α.Ε.»

Μανιώτη ανακοίνωσε ο Ιάλυσος 

Η ΠΑΕ Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σεραφείμ Μανιώτη. Ο 20χρονος μέσος (17 Μαΐου 2000) έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, στον Λεβαδειακό και στον Ν.Π.Σ. Βέροια και ήδη έχει τεθεί στην διάθεση του προπονητή Βαγγέλη Χαντέ. Η ΠΑΕ Ιάλυσος καλωσορίζει τον Σεραφείμ στην οικογένειά του και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

O Ιάλυσος ευχαριστεί τους χορηγούς «HELLENIC COACHES» και «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Α.Ε.»

Η «HELLENIC COACHES» θα είναι ακόμα ένας Μεγάλος Χορηγός για την ΠΑΕ ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ για την περίοδο 2020-2021 . Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα μας , η εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Α.Ε.» αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την πρόταση μας , θέλοντας να ενισχύσει την ΠΑΕ και παράλληλα, την τοπική κοινωνία της Ρόδου, αφού τουριστικά δραστηριοποιείται και στο νησί μας.
Ο νέος Μεγάλος Χορηγός θα καλύψει όλες τις εκτός Ρόδου μετακινήσεις των αποστολών της ομάδας μας σ’ αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που βρίσκεται η χώρα μας λόγο της πανδημίας , η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΕ» δείχνει την ευαισθησία της στηρίζοντας την ομάδα μας και κατ’ επέκταση το Ελληνικό Αθλητισμό .

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares