Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 16:38

Νίκος Βουτσελάς: Στο εγγύς μέλλον θα δείξουμε από τί μέταλλο είμαστε φτιαγμένοι

Ο Νίκος Βουτσελάς στάθηκε στο ύψος του (1.89μ) στη Ρόδο απέναντι στην τοπική ομάδα.

Ήταν εκεί όπου χρειάστηκε κι ας μην δέχθηκε τη μεγάλη φάση. Ενέπνεε σιγουριά όπως και όλη η ομάδα της Επισκοπής και, έδειξε πανέτοιμος να βοηθήσει σ’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στο άνοιγμα της φετινής σεζόν, σ’ έναν εκτός έδρας αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που είχε και έχει φιλόδοξα σχέδια.

Ο Τρικαλινός πορτιέρο φαίνεται πως θα σταθεί για δεύτερη φορά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας μέσα σε τρεις μέρες και, όπως ο ίδιος σημειώνει, όσο δίνει η ομάδα θα αγώνες, τόσο περισσότερο θα διεκδικεί τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Όποιες και να είναι οι δυσκολίες, όσοι παίξουμε θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας για να καλύψουμε τα όποια κενά υπάρξουν.
Στη Ρόδο πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα άσχετα από το γεγονός ότι αξίζαμε τη νίκη.
Με τον Αστέρα παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να μην κοιτάζουμε τί συμβαίνει απ’ έξω και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα για να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να το δείξουμε έμπρακτα ότι εμείς μπορούμε να είμαστε το αφεντικό του αγώνα.”

Θα δείξει ο χρόνος από τί μέταλλο είμαστε φτιαγμένοι
Ο 22χρονος τερματοφύλακας (έχει γεννηθεί στις 4/1/1999) μίλησε για τις δικές του φιλοδοξίες αλλά και τί μπορεί να κάνει η Επισκοπή στο φετινό πρωτάθλημα.
Χαίρομαι που ξεκίνησα στη Ρόδο και που όλα πήγαν καλά. Αυτό όμως, πάει τέλειωσε. Τώρα έχουμε τον Αστέρα και ξεκινάμε ξανά από το “μηδέν”. Εγώ από τη μεριά μου θα προσπαθώ να είμαι έτοιμος και φυσικά συνεχώς στις βλέψεις του προπονητή.
Ως Επισκοπή, είμαστε εδώ για να κάνουμε μια καλή πορεία. Στο εγγύς μέλλον θα δείξουμε από τί μέταλλο είμαστε φτιαγμένοι.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares