Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 21:34

Αμφίβολοι οι Ερρίκος, Κωστόπουλος και Ανδριόλας στη Σαντορίνη

Η ΠΑΕ Σαντορίνης προσγειώθηκε πριν λίγο στη βάση της προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στις 14.00 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Οι Κυκλαδίτες θα επιδιώξουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη προκειμένου να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση και να δουν τη συνέχεια με άλλο μάτι.

Βέβαια η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς ο αντίπαλος προέρχεται από άσχημο εντός έδρας αποτέλεσμα και θα θέλει να ρεφάρει ούτως ώστε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις.

Για το Νίκο Παντέλη υπάρχουν τρία ερωτηματικά αφού οι Ερρίκος, Ανδριόλας και Κωστόπουλος είναι τραυματίες και αύριο θα γίνει γνωστό εάν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Νάξο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Η ανακοίνωση:

«Πρόγραμμα αποφόρτισης στο γήπεδο του Φωστήρα ακολούθησαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στα πλαίσια της αποκατάστασης μετά το χθεσινό αγώνα με την Καλλιθέα. Το απόγευμα η αποστολή επέστρεψε αεροπορικώς στη Σαντορίνη, ενώ αύριο θα αναχωρήσει εκ νέου, με προορισμό αυτή τη φορά τη Νάξο, εκεί όπου την Κυριακή 4 Απριλίου και ώρα 14:00 στο Δ.Α.Κ Νάξου, θα υποδεχθεί την ομάδα του Αιγάλεω, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League».

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares