Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 23:57

Τα τρία επικρατέστερα ονόματα για τον πάγκο του Αιγάλεω

Έντονα έζησαν τα τελευταία 24ωρα οι διοικούντες του Αιγάλεω τα όσα συνέβησαν στο κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα.

Η ήττα από τη Σαντορίνη ήταν... σκληρή αλλά όχι καταστροφική, καθώς το Σίτι δείχνει ότι στα δύσκολα όχι απλά τα καταφέρνει αλλά αντιστρέφει το αρνητικό κλίμα.

Από σήμερα κιόλας, το "κεφάλαιο "προπονητής" ανοίγει και ήδη ο πρόεδρος, Άρης Παλτόγλου και ο τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Δουφεξής, φαίνεται να έχουν συγκεντρώσει κάποια ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Ο πρώτος είναι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία των Τρικάλων.

Έχοντας την εμπειρία που απαιτεί ο πρωταθλητισμός μετά την περσινή άνοδο με τον Ιωνικό, ο κ. Χαραλαμπίδης είναι από τους βασικούς υποψήφιος για να αναλάβει το Σίτι.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν τα Τρίκαλα ενώ το βιογραφικό που ακολουθεί παρακάτω αποδεικνύει την εμπειρία που διαθέτει.

Βιογραφικό Χαραλαμπίδη (Πληροφορίες soccerbase.gr)

f 1

Το δεύτερο όνομα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που έχει εργαστεί σε Παναχαϊκή με μεγάλη επιτυχία, Τράχωνες και στις υποδομές του Ατρόμητου Αθηνών.

Το βιογραφικό του Πληροφορίες soccerbase.gr)

ofry

Το τρίτο πρόσωπο είναι ο Μανώλης Παπαματθαιάκης που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της διοίκησης, με τον ΟΦΙ να αποτελεί τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα αντιμετώπισε πριν τρια χρόνια το Αιγάλεω όταν άνηκε στο επιτελείο του Ηροδότου.

Αναλυτικά, το βιογραφικό του Πληροφορίες soccerbase.gr)

papam

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares