Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 18:08

Αναχώρησε για Ρόδο, ξεκινώντας μία νέα «οδύσσεια» η Σαντορίνη

Αναχώρησε πριν λίγο η αποστολή της Σαντορίνης με προορισμό το Ελ. Βενιζέλος, από όπου θα αλλάξει αεροπλάνο με τελικό προορισμό την Ρόδο, όπου αύριο στις 13:30 θα αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο.

Ακόμα μία οδύσσεια ξεκινά για το σωματείο της Σαντορίνης, καθώς αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα θα επιστρέψει στην Αθήνα, από όπου θα πάρει τον δρόμο για τον Βόλο για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Νίκη. Την επόμενη Παρασκευή, η Σαντορίνη θα ταξιδέψει στη Νάξο για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ασπρόπυργο.

Το δελτίο τύπου:

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ιάλυσο, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 και ώρα 15:00, στο Οικονομίδειο Στάδιο στη Ρόδο.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει σήμερα αεροπορικώς και έπειτα από ενδιάμεση στάση στο Ελευθέριος Βενιζέλος θα μεταβεί στο νησί της Ρόδου.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Νίκος Παντέλης συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ιάλυσο τους εξής: Ερρίκος, Σιμιτσής, Παπαζαχαρίας, Γιουκούδης, Παντίδος, Σκαθαρούδης, Ιβανίδης, Περογαμβράκης, Ντινιωτάκης, Μηνάς, Πολύζος, Καράμπελας, Κουρέλλας, Δερμιτζάκης, Κανούλας, Μπουντόπουλος, Κωστόπουλος, Λάμπρου, Μαλάι, Μπιρμπίλη, Παπατζίκος και Ντούνης, ενώ από πλευράς διοίκησης την αποστολή θα συνοδεύσουν οι Φουστέρης Βαγγέλης, Φουστέρης Γιάννης, Ρούσσος Κώστας και Σαρρής Χάρης.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares