Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 14:19

«Ταλαιπωρήθηκε» μαζί με την ΠΑΕ Σαντορίνης ο Γιώργος Στεφανάκης, που αναλαμβάνει άμεσα δράση

Βετεράνος ποδοσφαιριστής ο ίδιος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Θήρας, Γιώργος Στεφανάκης, είναι ο ιδανικότερος εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε να κατανοήσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, οι διοικούντες, οι προπονητές και οι αθλητές της ΠΑΕ Σαντορίνης που τους τελευταίους μήνες ζουν μονίμως  με μια βαλίτσα στο χέρι ταξιδεύοντας από νομό σε νομό και νησί σε νησί.

Ο αντιδήμαρχος, μετά την συμπαράσταση του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στον ΑΟ Θήρας πήρε το πλοίο της επιστροφής, κάνοντας μία στάση στη Νάξο, όπου η Σαντορίνη αντιμετώπιζε τον Ασπρόπυργος, σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά ήταν εντός έδρας. Ποιο εντός έδρας όμως; Η ανυπαρξία γηπέδου στο νησί της Σαντορίνης αναγκάζει την ομάδα που εκπροσωπεί επάξια το νησί να φιλοξενείται στη γειτονική Νάξο, που ναι μεν έχει ανοίξει τις αγκάλες της, αλλά αυτό δεν μπορεί να αντικαταστήσει την θαλπωρή του τόπου.

Ο Γιώργος Στεφανάκης παρακολούθησε το παιχνίδι στο πλάι του μεγαλομετόχου Βαγγέλη Φουστέρη και... επιτέλους κατάλαβε πολλά για τα όσα βιώνουν οι άνθρωποι του συλλόγου, αλλά πολύ περισσότερο στο τι χάνει ολόκληρη η Σαντορίνη που δεν βλέπει την ομάδα να αγωνίζεται στο νησί. Ίσως ο βετεράνος του Πανθηραϊκού να θυμήθηκε παλιές καλές στιγμές και κάποιες στιγμές να ένιωθε ότι ήθελε να μπει στο γήπεδο, αλλά η θέση που κατέχει θα φανεί χρησιμότερη για την ομάδα αν μπορέσει με τις πρωτοβουλίες του να επισπεύσει τις διαδικασίες της κατασκευής του γηπέδου.

Εμείς βρήκαμε τον Γιώργο Στεφανάκη στο λιμάνι της Νάξου, όπου αναχώρησε μαζί με την αποστολή για τη Σαντορίνη.

Μάλιστα, μιλώντας στο sportcyclades.gr μας τόνισε ότι αυτό το ταξίδι αποδείχθηκε καθοριστικό, γιατί πλέον μπορεί να μεταφέρει το τι ακριβώς συμβαίνει. 

«Από αύριο εγώ ο ίδιος θα εντείνω την προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλει ο δήμος. Η ταλαιπωρία, η οικονομική επιβάρυνσή και πολύ περισσότερο η πίεση της μόνιμα ξενιτεμένης ομάδας του νησιού μας απαιτούν άμεσες λύσεις», είπε ο κ. Στεφανάκης, ο οποίος ερωτώμενος αν μπορεί να εγγυηθεί αν η ομάδα του χρόνου θα έχει ένα γήπεδο στο νησί, απάντησε: «Όσο αφορά εμένα προσωπικά μπορώ να το εγγυηθώ. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να βρεθεί άμεσα η λύση. Τώρα έχω πολύ σαφέστερη εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει».

FOUSTERIS STEFANAKIS 1

 

 

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares