Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 10:27

ΠΑΕ Σαντορίνης: καταδικάζουμε τη φραστική επίθεση κατά της Ρόδου, συγχαρητήρια στην διαιτησία

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Σαντορίνη καταδικάζει το συμβάν με την φραστική επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της Ρόδου κατά το μεταξύ τους παιχνίδι στη Νάξο, ενώ παράλληλα συγχαίρει την διαιτητική τριάδα για την απόδοση της.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Α.Σ Σαντορίνη 2020 καταδικάζει απερίφραστα την όποια φραστική επίθεση δέχθηκε από ένα μεμονωμένο άτομο η φιλοξενούμενη ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, ένας επίσης νησιωτικός όπως κα εμείς σύλλογος κατά τον χθεσινό μεταξύ μας αγώνα που έγινε στο Δ.Α.Κ Νάξου.

Τέτοιου είδους τακτικές και ενέργειες κρίνονται απαράδεκτες και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τις αξίες και τα ιδεώδη που πρεσβεύει ο Σύλλογός μας.

Ο συγκεκριμένος κύριος του οποίου η ταυτότητα έγινε γνωστή καθώς είναι μόνιμος κάτοικος Νάξου βρισκόταν εκτός του σταδίου ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ και γενικότερα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Σαντορίνη.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε την διαιτητική τετράδα που σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι ήταν άψογοι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τόσο στον αγώνα καθώς και στον πειθαρχικό έλεγχο .

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares