Δευτέρα, 03 Μαΐου 2021 21:59

Στόχος του Αναστόπουλου και της Καλαμάτας να εδραιωθεί στην κορυφή

Μετά την μικρή ανάσα της Κυριακής του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα στη Ρόδο με τον Ιάλυσο την Τετάρτη στις 5 μ.μ. για την 9η αγωνιστική της Football League.

Οι μελανόλευκοι επέστρεψαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την νίκη επί του Αιγάλεω την περασμένη Πέμπτη στο δημοτικό στάδιο Παραλίας και θέλουν να μείνουν εκεί στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και να κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο του… πρωταθλητή Άνοιξης όπως χαρακτηριστικά λέει ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο 63χρονος τεχνικός θεωρεί κομβικό το παιχνίδι στη Ρόδο καθώς εάν η Μαύρη Θύελλα καταφέρει να φύγει με αποτέλεσμα θα έχει κάνει σημαντικό βήμα να εδραιωθεί στην κορυφή καθώς ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια, με Σαντορίνη και Ασπρόπυργο, τα οποία θα της δώσουν τη δυνατότητα ακόμα και να ξεφύγει στη βαθμολογία.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δια ζώσης στον Ιάλυσο στο παιχνίδι που έδωσε την περασμένη εβδομάδα στη Σκάλα απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη, οπότε έχει πρόσφατη και σαφή εικόνα της ομάδας της Ρόδου.

Το ευχάριστο είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σε ότι έχει να κάνει με τη συγκρότηση της αποστολής καθώς όλοι οι μελανόλευκοι είναι στη διάθεση του.

Η ομάδα θα προπονηθεί στα Παλιάμπελα το πρωί της Τρίτης και το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει για το “Ελευθέριος Βενιζέλος”, απ’ όπου το βράδυ θα μεταβεί αεροπορικώς στο σμαραγδένιο νησί.

Πηγή: sport365

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares