Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 00:51

Και επίσημα το διαζύγιο με Βαζέχα, ο Φυντάνης πιθανός αντικαταστάτης

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Κριστόφ Βαζέχα να αποτελεί παρελθόν από τον Ασπρόπυργο, ενώ την ίδια ώρα ακούγεται έντονα το όνομα του Ηλία Φυντάνη που απ' ότι φαίνεται βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Το δελτίο τύπου
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας , με τον προπονητή ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ.

Ο ΚΡΙΣΤΟΦ ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για το Σύλλογο τον Δεκέμβριο του 2020 και κατάφερε μαζί με το επιτελείο του να διατηρήσει την ενότητα και τη συνοχή της ομάδας.

Δυστυχώς εχθές ενημέρωσε το ΔΣ ότι για προσωπικούς λόγους πρέπει να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. Η απόφασή του αν και σίγουρα στενάχωρη είναι καθόλα σεβαστή.

Όλοι όσοι είμαστε στην ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν γιατί εκτός από ένας εξαίρετος άνθρωπος είναι και ένας εξαίρετος επαγγελματίας προπονητής.
Για το ΔΣ της ΠΑΕ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ο Πρόεδρος
Γιώργος Μαργέτης


Όσο αφορά τον Ηλία Φυντάνη, πρόκειται για πρόσωπο που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής αφού βρίσκονταν στο σύλλογο μέχρι τον Δεκέμβριο

Είναι ηλικίας 56 ετών, γνωρίζει άριστα την Κατηγορία της Football League έχοντας εργαστεί σε διάφορες ομάδες της Δ’ Εθνικής, με κορυφαία επιτυχία την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Αίαντα Σαλαμίνας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά από 29 χρόνια.

Έχει κατακτήσει στο Νότιο Όμιλο τη δεύτερη θέση με την Ηλιούπολη την περίοδο 2007-2008 και ήταν για δύο χρόνια ξανά προπονητής του Αίαντα Σαλαμίνας, από τον οποίο αποχώρησε οικιοθελώς για να εργαστεί στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ασφαλώς μεγαλύτερη προπονητική του επιτυχία ήταν όταν ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΛ στην Σούπερ Λιγκ. 



Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares