Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 16:36

Ξεχωριστή νότα τα τέκνα του Παπαζαχαρία στην τελευταία προπόνηση της Σαντορίνης στη Νάξο

Τι καλύτερο να ζητούσε ο αρχηγός της Σαντορίνης Γρηγόρης Παπαζαχαρίας από το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος από τη νίκη και την παρουσία της οικογένειας του στο ΔΑΚ Νάξου;

Ο ηγέτης της άμυνας και ψυχή της ομάδας της Σαντορίνης που έχει τεράστιο μερίδιο στην επιτυχημένη πορεία της Σαντορίνης είχε για πρώτη φορά φέτος κοντά του σε αγώνα τους πιο ένθερμους υποστηρικτές τους που δεν είναι άλλοι από την σύζυγο του και τα παιδιά του.

Μάλιστα η οικογένεια του ήταν στο γήπεδο στην σημερινή τελευταία προπόνηση στο ΔΑΚ Νάξου πριν η αποστολή αποχωρήσει για τη Σαντορίνη. Όπως διαπιστώνει κάποιος από τη φωτογραφία ο ''αρχηγός'' είναι μέσα στην τρελή χαρά από την παρουσία των παιδιών και φυσικά απάντησε θετικά όταν τους ζητήσαμε να φωτογραφηθούν.

Αντίστοιχη φώτο του καλού κλίματος και αυτή που ακολουθεί με τον Γιώργο Μπουντόπουλο να ποζάρει δίπλα στον μεγάλο αρχηγό.

Όσο αφορά την προετοιμασία της ομάδας, όλα κυλούν ομαλά μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη και πλέον όλο το βάρος πέφτει στην προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα απέναντι στην Καλαμάτα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Πρωινή προπόνηση στο ΔΑΚ Νάξου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, στα πλαίσια της αποκατάστασης έπειτα από το χθεσινό νικηφόρο αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Έπειτα, η ομάδα μας πήρε το δρόμο της επιστροφής για τη Σαντορίνη, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία της για τον ερχόμενο, εκτός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 9 Μαΐου

papazaxarias mpountopoulos

PROPONISI 5 5 1

PROPONISI 5 5 2

PROPONISI 5 5 3

PROPONISI 5 5 4

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares