Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 17:44

Αεροπορικώς αύριο στην Αθήνα η ΠΑΕ Σαντορίνης

Αεροπορικώς και αφού πρώτα έχει πραγματοποιήσει τα απαραίτητα τεστ θα αναχωρήσει αύριο για την Αθήνα ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με το Αιγάλεω η Σαντορίνη.

Η ενημέρωση από το γραφείο τύπου: 

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Football League με αντίπαλο το Αιγάλεω. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Μαΐου και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αύριο αεροπορικώς από τη Σαντορίνη, ενώ σήμερα διενεργήθηκαν τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο τεστ ανίχνευσης COVID, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά για όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Επίσης, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Παντέλης έκανε γνωστούς τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το συγκεκριμένο ματς, οι οποίοι είναι οι εξής: Ανδριόλας, Κωστόπουλος, Παπαζαχαρίας, Σκαθαρούδης, Ερρίκος, Σιμιτσής, Γιουκούδης, Μπουντόπουλος, Μηνάς, Μπιρμπίλη, Δερμιτζάκης, Ιβανίδης, Περογαμβράκης, Λάμπρου, Παντίδος, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Μαλάι, Κανούλας και Κουρέλλας.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares