Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 15:06

Football League: Το πανόραμα της 12ης αγωνιστικής στον νότιο όμιλο

Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα έκανε η Καλαμάτα, που παραμένει πρώτη, αλλά ομάδες με παιχνίδια λιγότερα την έχουν πλέον σε απόσταση βολής στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν νίκησε για τέταρτο παιχνίδι στη σειρά εκτός έδρας. Ωστόσο αυτό συνέβη εκεί, όπου καμία ομάδα δεν έχει σκοράρει. Η Επισκοπή με την καθοδήγηση του Γιάσμινκο Βέλιτς έκανε την τρίτη νίκη της εντός έδρας με 1-0, ενώ έχει και δύο 0-0! Μάλιστα αν η Επισκοπή κερδίσει τα δύο παιχνίδια λιγότερα, που έχει με την Καλαμάτα, θα την φτάσει στη βαθμολογία!

Το πρόγραμμα έκλεισε τη Δευτέρα η Ρόδος, που έκανε την πέμπτη νίκη της και φλερτάρει με την κορυφή. Ο Αστέρας Βλαχιώτη με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του, αιφνιδίασε με το πρώτο εκτός έδρας γκολ του στη σεζόν, αλλά η Ρόδος γύρισε το παιχνίδι. Μάλιστα το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Βασίλης Μπαξεβάνος, όπως είχε κάνει και στην άλλη εντός έδρας νίκη της Ρόδου, με το Αιγάλεω.

Την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή έχασε ο Ιάλυσος. Αν και προηγήθηκε, δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος από τη Νίκη Βόλου. Η τελευταία είχε στον πάγκο της για πρώτη φορά τον Αλέκο Βοσνιάδη και έφτασε αισίως τις επτά ισοπαλίες. Μάλιστα και τα πέντε παιχνίδια της εκτός είναι ισόπαλα, με αποτέλεσμα να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα εκτός έδρας στην κατηγορία!

Η Σαντορίνη 2020 είχε δεχτεί πέντε γκολ στα 10 παιχνίδια της ως τώρα, αλλά στο Αιγάλεω δεν κατάφερε να αντισταθεί. Το Αιγάλεω βρέθηκε σε καλή μέρα και πέτυχε τρία γκολ, ενώ έχασε και πέναλτι.

Μετά την ήττα στην Καλαμάτα, ο Ασπρόπυργος έχασε και από την Καλλιθέα, αλλά οι γηπεδούχοι δυσκολεύθηκαν πολύ. “Έπεσαν” με πέναλτι, ενώ έμενε ένα τέταρτο να τελειώσει το παιχνίδι.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares