Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021 00:15

Απίστευτο. Καλούν σε απολογία τη Σαντορίνη γιατί δεν είχε Ball Boys στο ''Σ. Μαυροθαλασσίτης''

Το είδαμε και αυτό. Κλήση σε απολογία με αιτιολογία την έλλειψη Ball Boys στην «ταλαιπωρημένη» και «άστεγη» Σαντορίνη που γυρίζει όλα τα γήπεδα της Ελλάδας και εκπροσωπεί αξιοπρεπέστατα έναν ολόκληρο νομό στις επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. 

Ο λόγος για την αναμέτρηση, Σαντορίνη - Ιάλυσος στο Σταύρος Μαυροθαλασίτης, όπου η ομάδα των Κυκλάδων το χρησιμοποίησε ως έδρα, καθώς το στάδιο της Νάξου φιλοξενούσε το Portarathlon.Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα της Σαντορίνης δεν ήταν δυνατό να φέρει παιδιά από τη Σαντορίνη για ball boys, πράγμα που στη Νάξου γίνεται ευκολότερα, έχοντας τη συνδρομή των τοπικών ομάδων. 

Και όλο αυτό σε ένα γήπεδο το οποίο από την κατασκευή του δεν διαθέτει στίβο, άρα και στενή περίμετρο, όπου τα ball boys δεν έχουν χώρο να κινηθούν και μάλλον περισσότερο εμπόδιο αποτελούν παρά εξυπηρέτηση στην αναμέτρηση.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Μπαϊρακτάρης, «ανακάλυψε» τη μεγάλη ατασθαλία και την έγραψε στο φύλλο αγώνα με αποτέλεσμα το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας μα καλέσει τη Σαντορίνη σε απολογία.

Η κλήση, αναφέρει:

Την Τρίτη 1/6/2021 και ώρα 15:30 την ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, άρθρο 5 παρ 8 της Προκήρυξης Football League και 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Ιάλυσος, 23/5/2021).

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares