Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 23:02

Το πρώτο διπλό της Σαντορίνης (η ακτινογραφία της αγωνιστικής)

Η Σαντορίνη 2020 πέρασε με νίκη από τον Ασπρόπυργο με 2-1, πετυχαίνοντας το πρώτο «διπλό» στην επαγγελματική της ιστορία, που της δίνει το εισιτήριο παραμονής σε μεγάλο ποσοστό.

Σε συναρπαστικό παιχνίδι στη Νεάπολη του Βόλου, η Νίκη και η Καλαμάτα ήλθαν ισόπαλες 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Ροχάνο, που πέτυχε δύο γκολ. Ενδιάμεσα ο ίδιος είχε κάνει χέρι, για να ισοφαρίσει με πέναλτι η Καλαμάτα. Η Καλαμάτα ισοφάρισε όμως σε 2-2 και κράτησε την ισοπαλία, όταν ο Δημήτρης Ταΐρης απέκρουσε πέναλτι του Λούκας Γκαρσία. Ο Σερραίος τερματοφύλακας απέκρουσε το τρίτο πέναλτι στην καριέρα του, με τα άλλα δύο να είναι με τη φανέλα του Απόλλωνα και προπονητή του τον Αλέκο Βοσνιάδη. Αυτή τη φορά το απέκρουσε με αντίπαλο το Βοσνιάδη. Ο Ταΐρης έκανε μια ακόμα εκπληκτική απόκρουση στο τέλος του αγώνα.

Η Νίκη Βόλου περίμενε μια μέρα να δει τι κόστος μπορεί να είχε η ισοπαλία αυτή και σίγουρα ανακουφίστηκε, όταν η Σαντορίνη 2020 πέρασε με νίκη από τον Ασπρόπυργο με 2-1. Το πρώτο «διπλό» της νησιώτικης ομάδας στην επαγγελματική της ιστορία, της δίνει το εισιτήριο παραμονής σε αυτό το επίπεδο, καθώς ο Ασπρόπυργος δεν μπορεί πλέον να την φτάσει. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής θέλει πλέον τέσσερις νίκες και πολλές απώλειες των ομάδων που είναι μπροστά της. Την Τετάρτη παίζει με τον Αστέρα Βλαχιώτη στην τελευταία εκκρεμότητα από τις αναβολές.

Η Καλλιθέα νίκησε τον Αστέρα Βλαχιώτη και πλησίασε πάλι την Καλαμάτα, ενώ έπιασε και τη Ρόδο. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση έκανε την έκτη διαδοχική νίκη στην έδρα της. Ο Αστέρας Βλαχιώτη συνεχίζει να χάνει με ένα γκολ τα παιχνίδια του, αυτή τη φορά όμως βοήθησε και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Παϊτέρης, που απέκρουσε πέναλτι, αποσοβώντας το 2-0.

Στο Αιγάλεω ο βαθμός για τους γηπεδούχους ήταν ένα ακόμα βήμα μαθηματικής παραμονής, ενώ για τη Ρόδο ήταν πολύτιμος, γιατί παρέμεινε δεύτερη, έστω με την Καλλιθέα να την φτάνει σε βαθμούς.

Ο 21 ετών Θόδωρος Τσιριγώτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Ρέθυμνο, καθώς πέτυχε τρία γκολ, όλα με κεφαλιά, και έδωσε τη νίκη στην Επισκοπή με 3-0 επί του Ιάλυσου. Ήταν μόλις το δεύτερο χατ τρικ στην κατηγορία και πρώτο στο Νότιο όμιλο και μόλις η δεύτερη φορά που η Επισκοπή ξεπέρασε το ένα γκολ σε παιχνίδι της! Ο Ιάλυσος έμεινε ουσιαστικά εκτός μάχης για τος δύο πρώτες θέσεις, αφού πρέπει να κάνει τρεις νίκες και οι τρεις πρώτοι καμία!

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares