Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 22:25

Λέτε να δούμε την Ελληνική Μπαρτσελόνα στον νότο της Football League?

Ομάδα της Football League αν και δεν το επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της, θεωρεί δεδομένη την παραμονή της στην κατηγορία!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Football League. Aναδιάρθρωση «μυρίζει» αλλά οι δύο τελευταίοι των δύο ομίλων θα μείνουν εκτός της ενοποιημένης Super League 2.

Στο Νότο γίνεται ο κακός… χαμός! Το οξύμωρο είναι οτι ομάδα που βαθμολογικά είναι με το… ενάμισι πόδι πεσμένη, θεωρεί δεδομένη την σωτηρία και την συμμετοχή της στη Super League 2!

Tέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και για να καταφέρει να σωθεί πρέπει να γίνει… Μπαρτσελόνα, αν και δεν ταιριάζουν ούτε στα χρώματα! Πρέπει να κάνει το απόλυτο και πάλι δεν εξαρτάται μόνο από τα πόδια των ποδοσφαιριστών της! Αγωνιστικά δύσκολο, βάσει της μέχρι τώρα εικόνας της ομάδας.

Έχει να παίξει με ομάδες που έχουν υπερδιπλάσιους βαθμούς! Και σε κάποιες από αυτές η κατάσταση μυρίζει… μπαρούτι! Ήδη έχουν πέσει κάτι… ψιλές μετά από κάτι ήττες!

Η διοίκηση πάντως είναι υπέρ του δέοντος αισιόδοξη! Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, τα ξέρει και ο κόσμος όλος! Δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους. Θέλουν να κρυφτούν, αλλά η χαρά δεν τους αφήνει!

Πηγή: sportime.gr

Κατηγορία FL/SL2

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares