Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 20:20

Το μεγάλο ευχαριστώ του Κώστα Ρούσσου ''Νταντη'' στους Ναξιώτες

Η προσωπικότητα του Νταντή, όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι ή Κώστα Ρούσσου κάποιοι άλλοι, αποτελεί αναμφισβήτητα κάτι ξεχωριστό για την ποδοσφαιρική κοινότητα των Κυκλάδων και όχι μόνο.

Όταν φέτος ο ΑΣ Σαντορίνης θα έπρεπε να επιλέξει μία έδρα μεταξύ Αθήνας και Νάξου, η απόφαση έγειρε υπέρ του Κυκλαδίτικου νησιού και ένας από τους λόγους αυτής της απόφασης ήταν και οι δεκάδες φίλοι του Νταντή που από την πρώτη στιγμή του δήλωσαν την αμέριστη στήριξη τους, τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα του.

Ο Γενικός Αρχηγός της Σαντορίνης, που όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν ζει για τα παιδιά του και το ποδόσφαιρο (βλ. φώτο), ο πρόεδρος Βαγγέλης Φουστέρης, αλλά και όλοι οι διοικούντες, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της ομάδας, με κάθε ευκαιρία έχουν ευχαριστήσει τους Ναξιώτες για την βοήθεια τους.

Μετά και την τελευταία προπόνηση στο ΔΑΚ Νάξου, ο Κώστας Ρούσσος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τους Ναξιώτες και τον Δήμο Νάξου που βοήθησαν τον σύλλογο όλο αυτό το διάστημα, παραχωρώντας την ακόλουθη δήλωση στο sportcyclades.gr:

«Με την ολοκλήρωση των εντός έδρας υποχρεώσεων της ομάδας μας νιώθω πολύ βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους μας φιλοξένησαν στο νησί της Νάξου και μας έκαναν πραγματικά να νιώσουμε ότι βρισκόμασταν στο ίδιο μας το νησί.

Οι Ναξιώτες μας απέδειξαν για ακόμη μία φορά πόσο φιλόξενοι είναι. Ειδικά θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Λιανό και τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κατσαρά, που από την πρώτη στιγμή φρόντισαν η ομάδα μας να έχει ως έδρα το ΔΑΚ Νάξου, που πραγματικά είναι στολίδι για τις Κυκλάδες.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Τάσο Βάβουλα, που φρόντισε να κυλίσουν όλα ομαλά στο διαδικαστικό μέρος, αλλά και όλο το προσωπικό του ΔΑΚ Νάξου που ήταν πάντα με το χαμόγελο και πρόθυμο να μας βοηθήσει.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν έλεγα ένα μεγάλο ευχαριστήσω στον πρόεδρο του Πανναξιακού, κ. Γιάννη Πολυχρονάκο, ο οποίος μας παρείχε τεράστια βοήθεια, όπως και στη διοίκηση, τους παλαιμάχους και τους ποδοσφαιριστές τους συλλόγου που ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε.

Οι άνθρωποι της Νάξου που μας βοήθησαν είναι πάρα πολλοί που δεν μπορώ να τους χωρέσω ονομαστικά σε μία ανακοίνωση. Τους στέλνω όμως την ευγνωμοσύνη μου μέσα από την καρδιά μου και μακάρι μία ημέρα να μπορέσω να ανταποδώσω τη φιλοξενία.

Τέλος, εύχομαι η άψογη αυτή φιλοξενία που μας παρείχαν οι Ναξιώτες να μην χρειαστεί να επαναληφθεί, βάζοντας τόσο κόσμο σε μία τεράστια αγγαρεία. Οι τοπικοί φορείς της Σαντορίνης να κάνουν επιτέλους το χρέος τους και να φτιάξουν επιτέλους το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την ομάδα μας. Θέλουμε έργα και όχι λόγια».

Ευχαριστώ από καρδιάς. Κώστας Ρούσσος (Νταντής) 

DADIS POLYXRONAKOS FOUSTERIS

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares