Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 22:52

Πιστοποιεί την καθαρή νίκη της Σαντορίνης και καταγγέλλει γενικώς ο Τώνης Μαρτίνης

Για πόλεμο κατά της ομάδας του μίλησε ο πρόεδρος του Α.Σ. Ρόδος Τώνης Μαρτίνης σε έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης , προκειμένου να τοποθετηθεί στα όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών αλλά και την ένσταση που κατέθεσε σε βάρος η Σαντορίνη.

Ο πρόεδρος της Ρόδου φάνηκε αισιόδοξος για την εκδίκαση της ένστασης, ενώ αρνήθηκε ότι υπάρχει κάτι μεμπτό στα όσα καταλογίζουν οι Πίτκας και Ρεβυθόπουλος

Βάσει των λεγόμενων του κ. Μαρτίνη η νίκη της Σαντορίνης με 1-3 κόντρα στην Ρόδο ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και καθαρή, αφού δεν ανέφερε κάτι κατά της Σαντορίνης, καταλογίζοντας σε τρίτο πρόσωπο απόπειρα επηρεασμού των ποδοσφαιριστών επαναφέροντας στο προσκήνιο, μία κόντρα που έχει με μάνατζερ, με τον οποίο υπήρξε φραστικό επεισόδιο στη Νάξο και στη συνέχεια η ΠΑΕ Σαντορίνης είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει ουδέ μία σχέση μαζί του.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της Ρόδου θα πρέπει να στηρίξει και να κάνει πιο συγκεκριμένα τα όσα σοβαρά καταγγέλλει, αφού δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική οι ομάδες που είχαν συμφέρον από το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν αρκετές.

Και φυσικά δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά ανοιχτά θέματα που την απειλούν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές δηλώνουν τη δυσαρέσκεια τους με την αντιμετώπιση που έχουν. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η ομάδα δεν θα έχει κανένα θέμα απέναντι σε όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες. Η ομάδα δέχεται ένα πόλεμο άνευ προηγουμένου επειδή δεν ενέδωσε στις ορέξεις του Αστέρα Βλαχιώτη και της Σαντορίνης.

Πότε η ομάδα μας δεν έκανε… αυτά που πιστεύουν κάποιοι. Έχουμε αποδείξεις για όλα.

Κάποιος που μας αποκάλεσε ‘’τουρκόσπορους’’ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε (σ.σ. του αγώνα του Σαββάτου) επικοινωνούσε με ποδοσφαιριστές μας και τους ενοχλούσε προκειμένου να έχουν μειωμένη απόδοση για να χάσουμε το παιχνίδι.

Έμαθα στην διάρκεια του αγώνα τι είχε συμβεί ακριβώς (σ.σ. για την ένσταση της Σαντορίνης). Όσοι κινήθηκαν με σκοπιμότητα να ξέρουν ότι θα κινηθούμε για να εξεταστεί ότι είναι ποινικά κολάσιμο. Τίποτα δεν θα αφήσουμε στην τύχη.

Το Οκτώβριο και τον Μάρτιο οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εξετάσεις. Έχω πολλά να πω μετά την λήξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας παραμένει ισχυρή και να φοβούνται όσοι προσπάθησαν να την δωροδοκήσουν. Η ομάδα μας δεν έκανε τίποτα για να είναι ένοχη.
Κλείνοντας, σχετικά με τα όσα έγραψε ο κ. Πίτκας, ναι του οφείλουμε την τελευταίο δόση του συμβολαίου του, που θα πληρωθεί μετά την λήξη του πρωταθλήματος».

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares