Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 21:36

Η αποστολή της Σαντορίνης για το Βλαχιώτη

Χωρίς άγχος αφού ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί η Σαντορίνη πετάει αύριο με τελικό προορισμό την Σπάρτη, όπου το Σάββατο στις 17:00 θα δώσει το τελευταίο ματς της φετινής χρονιάς με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο αγώνας είναι ζωτικής σημασίας για τους γηπεδούχους, καθώς παίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο Νικος Παντέλης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριτές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποστολή, που θα έχει ως εξής:

Για το τελευταίο ταξίδι της φετινής χρονιάς ετοιμάζεται η ομάδα μας, η οποία θα βρεθεί στη Σπάρτη για την αναμέτρηση της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με ώρα έναρξης 17:00.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι αεροπορικώς από τη Σαντορίνη για την Αθήνα, και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.

Παράλληλα, ο προπονητής της Σαντορίνης κ. Νίκος Παντέλης, γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το συγκεκριμένο ματς, οι οποίοι είναι οι κάτωθι: Παπαζαχαρίας, Κωστόπουλος, Παπατζίκος, Πέτρου, Σκαθαρούδης, Μπουντόπουλος, Μηνάς, Δερμιτζάκης, Καράμπελας, Ιβανίδης, Περογαμβράκης, Λάμπρου, Παντίδος, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Μαλάι, Καραμποΐκης, Κανούλας, Κουρέλλας και Ντούνης.

Από πλευράς διοίκησης σε αυτή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα συνοδεύσουν την αποστολή οι κ.κ. Φουστέρης Βαγγέλης, Φουστέρης Γιάννης, Ρούσσος Κώστας και Σαρρής Χάρης.

Κατηγορία FL/SL2

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares