Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 21:36

Η αποστολή της Σαντορίνης για το Βλαχιώτη

Χωρίς άγχος αφού ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί η Σαντορίνη πετάει αύριο με τελικό προορισμό την Σπάρτη, όπου το Σάββατο στις 17:00 θα δώσει το τελευταίο ματς της φετινής χρονιάς με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο αγώνας είναι ζωτικής σημασίας για τους γηπεδούχους, καθώς παίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο Νικος Παντέλης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριτές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποστολή, που θα έχει ως εξής:

Για το τελευταίο ταξίδι της φετινής χρονιάς ετοιμάζεται η ομάδα μας, η οποία θα βρεθεί στη Σπάρτη για την αναμέτρηση της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με ώρα έναρξης 17:00.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι αεροπορικώς από τη Σαντορίνη για την Αθήνα, και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.

Παράλληλα, ο προπονητής της Σαντορίνης κ. Νίκος Παντέλης, γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το συγκεκριμένο ματς, οι οποίοι είναι οι κάτωθι: Παπαζαχαρίας, Κωστόπουλος, Παπατζίκος, Πέτρου, Σκαθαρούδης, Μπουντόπουλος, Μηνάς, Δερμιτζάκης, Καράμπελας, Ιβανίδης, Περογαμβράκης, Λάμπρου, Παντίδος, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Μαλάι, Καραμποΐκης, Κανούλας, Κουρέλλας και Ντούνης.

Από πλευράς διοίκησης σε αυτή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα συνοδεύσουν την αποστολή οι κ.κ. Φουστέρης Βαγγέλης, Φουστέρης Γιάννης, Ρούσσος Κώστας και Σαρρής Χάρης.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares