Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 19:42

Πάρτι τίτλου για την Καλαμάτα επί του Ιάλυσου

Πάρτι τίτλου έκανε η Καλαμάτα στο φινάλε του πρωταθλήματος απέναντι στον Ιάλυσο και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Ενώπιον της … κούπας που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο για την απονομή που θα ακολουθούσε, η Μαύρη Θύελλα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επιβληθεί με 4-0 και να γιορτάσει με θρίαμβο την ιστορική κατάκτηση του τίτλου.

Τα δυο τέρματα του Μαρκόφσκι (18’, 87’), Κέρι (58’) και Παυλίδη (63’) έδωσαν το έναυσμα για την φιέστα τίτλου που ακολούθησε για τους Μεσσήνιους με τον κόσμο να ξεσπά σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η 11άδες
Ο Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε την καλύτερη δυνατή 11άδα, έχοντας μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Μπακαγιόκο.

Κάτω απο τα γκολπόστ επέστρεψε ο Δημήτρης Ταΐρης, στα άκρα της άμυνας οι Παναγιώτου (δεξιά), Κωνσταντινόπουλος (αριστερά), κεντρικό δίδυμο οι Ευαγγέλου, Τσελεπίδης, στη μεσαία γραμμή οι Παυλίδης, Παπατόλιος, Σουμπίνιο, στις πτέρυγες οι Μπουσμπίμπα (αριστερά), Φελίπε (δεξιά) και κορυφή ο Μαρκόφσκι.

Απο την άλλη πλευρά ο Βαγγέλης Χαντές παρέταξε 11άδα με πολλές αλλαγές. Την πρώτη τους συμμετοχή έκαναν οι Πατσίλης, Σαββάκης, ενώ βασικοί ξεκίνησαν οι πρώην μελανόλευκοι Τάσος Καντούτσης, Ανδρέας Μαστραντωνάκης και οι Μεσσήνιοι Τσιγάρος, Σταθόπουλος.

Το ματς
Η Καλαμάτα ξεκίνησε με διάθεση το παιχνίδι, πήρε από το πρώτο λεπτό την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία και απείλησε για πρώτη φορά στο 3’ με σουτ του Παπατόλιου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία προσπάθεια με τον Παπαδόπουλο στο 12ο λεπτό να σουτάρει από το ύψος της περιοχής στην αγκαλιά του Ταϊρη αλλά η Καλαμάτα ανεβάζοντας τις γραμμές κατάφερε να ανοίξει στο σκορ στο 18ο λεπτό. Ο Μπουσμπίμπα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά νίκησε τον Τσιγάρο κάνοντας το 1-0.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια απόρροια και της υπερβολικής ζέστης με τους φιλοξενούμενους να έχουν την τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Χατζησάββας έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ λίγο άουτ στο 39ο λεπτό.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε δυο αλλαγές με τους Ηλιόπουλο, Κέρι να περνούν στο ματς αντί των Φελίπε, Μπουσμπίμπα.

Ο Κέρι μάλιστα πρώτος ήταν αυτός που στην πρώτη καλά οργανωμένη επίθεση έκανε το 2-0 στο 58’ με συρτό σουτ στην αριστερή γωνία του Τσιγάρου.

Ο μελανόλευκοι συνέχισαν να ασκούν πίεση και στο 65΄πέτυχαν το 3-0 με άπιαστο σουτ του Παυλίδη απο τα 25 μέτρα δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη τους.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μάρκο Μαρκόφσκι με το δεύτερο γκολ του, επίσης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Παναγιώτου στο 87’.

Διαιτητής: Ελένη Αντωνίου (Ανατ. Αττικής)
Βοηθοί: Αρμάκολας (Κυκλάδων), Καραλής (Ηλείας)
4ος: Καδδάς (Αχαΐας)

Καλαμάτα ( Νίκος Αναστόπουλος): Ταϊρης, Παναγιώτου, Κωνσταντινόπουλος, Ευαγγέλου, Τσελεπίδης, Παυλίδης (70’ Τριανταφυλλάκης), Παπατόλιος (63’ Αναστασόπουλος), Σουμπίνιο (63’ Νατσιόπουλος), Φελίπε (46’ Κέρι), Μπουσμπίμπα (46’ Ηλιόπουλος), Μαρκόφσκι

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές): Τσιγάρος, Πατσίλης, Σαββάκης, Καρπαθάκης, Καντούτσης, Σκεντεράι, Μανιώτης, Μαστραντωνάκης (19’ λ. τρ. Χριστόπουλος), Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος (81’ Καραμανώλης), Χατζησάββας

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares