Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 18:13

Γήπεδο σε 2 χρόνια και «γιοκ» στις υποσχέσεις προς την ΠΑΕ Σαντορίνης από τον Δήμο Θήρας

«Ταφόπλακα» στα όνειρα που έκαναν οι Σαντορινιοί για μία ποδοσφαιρική ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες έβαλαν τα όσα ακούστηκαν από τα χείλη του δημάρχου Αντώνη Σιγάλα στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και η πενιχρή χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ουσιαστικά τα ερωτήματα που έθεσε η αντιπολίτευση στον δήμαρχο έμειναν αναπάντητα, ενώ το πλάνο που παρουσίασε ο δήμαρχος είναι τόσο μακροπρόθεσμο που προβλέπει γήπεδο στο νησί μετά από δύο χρόνια.

Όσο αφορά τις υποσχέσεις για χρηματοδότηση και στήριξη στα εντός έδρας παιχνίδια που αναγκάζεται η ομάδα να δώσει στη Νάξο και αυτές «πήγαν περίπατο», αφού όπως είπε ο δήμαρχος η συγκυρία της πανδημίας του κορονοϊού δεν επιτρέπουν να τηρηθούν οι υποσχέσεις.

Όσο αφορά την διοίκηση της ομάδας, εκεί υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αποχώρηση του Βαγγέλη Φουστέρη από την συνάντηση με τον δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη, οι οποίοι ουσιαστικά δηλώνουν πρόθυμοι να βοηθήσουν θεωρητικά, αλλά επί του πρακτέου τίποτα...

Δυστυχώς τα πράγματα οδηγούνται σε ένα σενάριο που όλοι απευχόμαστε και αυτό δεν είναι άλλο από την αποχώρηση της ομ;aδας από τις επαγγελματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα τη Super League 2 που θα αγωνιζόταν φέτος.

Σεβόμενοι τον αγώνα που έχουν κάνει οι άνθρωποι της ομάδας θα παραμείνουμε σε αυτά και τα υπόλοιπα θα γραφτούν μετά την επίσημη ανακοίνωση τους που αναμένεται απόψε!

Μέχρι τότε παρακολουθήστε το ακόλουθο βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares