Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 00:08

Τέλος ο Παντελίδης από την Καλλιθέα

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής μετά τον Γιώργο Κρητικό αποχώρησε από την Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα αυτη τη φορά ήταν η σειρά του αξιόπιστου οπισθοφύλακα Δημήτρη Παντελίδη να κουνήσει μαντήλι από την Αθηναϊκή ομάδα. Η διοικητική αστάθεια που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου αναγκάζει τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας που συνδυάστηκαν με την κατάκτηση δύο Ανόδων.

Πιο συγκεκριμένα ο 31χρονος άσος μετακινήθηκε από τον Ασπρόπυργο στον ιστορικό σύλλογο και φρόντισε με τις εμφανίσεις του να μη χάσει ούτε παιχνίδι από τη βασική ενδεκάδα της Καλλιθέας όντας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την ομάδα.

Παρόλα αυτά το δυσοίωνο μέλλον που προβλέπεται στο σύλλογο και η διοικητική αστάθεια δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης. Ο Παντελίδης δεν έχασε λεπτό συμμετοχής τα τελευταία δύο χρόνια με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων τόσο από το Superleague 2 οσο και από τη Γ Εθνική για να συνεχίσει την καριέρα του. Για αρκετά χρόνια ήταν ο αρχηγός του Ιωνικού βάζοντας πλάτη στις δύσκολες στιγμές που βίωσε η ομάδα ενώ θετικό ήταν το πέρασμα του απο τον Ασπρόπυργο καθώς κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα της Δυτικής Αττικής..

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πειραιώτης ποδοσφαιριστής μέσω δηλώσεων του καθώς ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνεργάστηκε κάνοντας ειδική αναφορά στους διοικητικούς παράγοντες και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά

Από εκεί και πέρα πριν αναγκαστώ να αποχωρήσω νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στις επιτυχίες μας σαν Καλλιθέα αυτά τα 2 χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα!

Αναλυτικά λοιπόν:

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο Σπύρο Παππαδόπουλο που μου φέρθηκε σαν να ήμουν παιδί του!

Τον φίλο μου Μάριο Μπίλιο που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή πριν κι ολας συνεργαστούμε.

Τους συμπαίχτες μου..Παιδιά με αξίες και ήθος που μαζί καταφέραμε να πάρουμε δυο συνεχόμενες ανόδους κόντρα σε κάθε πρόβλεψη!

Τον παιδικό μου φίλο Μάρκο Σκαφιδά.

Τους Κυρίους Γιώργο Παυλόπουλο,Νάσο Φασουλάκο όπως και τον Σάββα τον Νίκο αλλά και τον Χρήστο τον Τσαγκαρούλη!

Τον κόσμο της Καλλιθέας που ήταν στο πλευρό μας!

Τέλος,Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στον ΑΔΕΡΦΟ μου τον Άγγελο Μπούτα!

Είναι τιμή μου που γνώρισα-συνεργάστηκα και εξελίχθηκα δίπλα σε ένα τέτοιο άτομο!Πάντα σοβαρός!Πάντα μετρημένος!Παραγοντας τώρα πια με τα όλα του!Άντρας που κρατάει το λόγο του και τιμάει τα παντελόνια που φοράει!Άνθρωπος κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δεν λέμε αντίο μόνο

Εις το Επανιδείν..

ΥΓ1) Περαστικά και Γρήγορη επάνοδο στον Καλύτερο Επιθετικό που είχα την τύχη να συνεργαστώ ποτέ τον Ματθαίο τον Μαρουκάκη

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares