Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 21:21

Υπόθεση Μαύρη Θύελλα, Αναστόπουλος - Τσιώλης

Τη στιγμή που ο Μίτσελ διαδέχεται σαν Σωτήρας τον Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, εμείς θα επιχειρήσουμε να μιλήσουμε για μία άλλη διαδοχή, μάλλον κατά πολύ ταπεινότερη. Αυτή του Νίκου Αναστόπουλου, στη θέση του Σάκη Τσιώλη, στην Καλαμάτα, στα γήπεδα της Super league 2.

Ο Νίκος Αναστόπουλος πέρυσι δεν κατάφερε τελικά να οδηγήσει την ομάδα της Καλαμάτας, στην Super league, αν και η Μαύρη Θύελλα έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο. Τα βρόντηξε κι έφυγε, όταν προέκυψε ένα θέμα με κάποια δελτία ποδοσφαιριστών. Την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία πήρε τελικά την περσινή χρονιά ο Λεβαδειακός.

    Ο Αναστόπουλος αποχώρησε λοιπόν από την Καλαμάτα, η οποία τον Μάιο προσέλαβε τον Σάκη Τσιώλη, τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Α.Ε. Μυκόνου, για να στήσει την ομάδα από την αρχή, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.  Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προετοιμασία, μετεγγραφές, σχεδιασμός, ο Σάκης Τσιώλης απολύθηκε από τον σύλλογο της Καλαμάτας, πριν λίγες μόλις μέρες.  Ο ίδιος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ομάδα στη συνέχεια του έργου της, αλλά δήλωσε ότι αποχωρεί νιώθοντας και μια μεγάλη πικρία, και ότι σκέφτεται να επισκεφτεί ακόμα και το Άγιον Όρος για λίγες μέρες, για να ηρεμήσει.

   Στη θέση του προπονητή της Μαύρης Θύελλας, τον διαδέχτηκε ο προκάτοχός του, ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο ‘’Αλενατόρε’’ –προπονητής στα ιταλικά- έδωσε συνέντευξη στους  ρεπόρτερ της Καλαμάτας την ώρα της προπόνησης, λέγοντας τα εξής:

« Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο τον κύριο Πρασσά, για την εμπιστοσύνη που έδειξε ξανά στο πρόσωπό μου. Διαδέχομαι έναν άξιο προπονητή. Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα και μοναδικό στόχο έχουμε το πρωτάθλημα. Τα παιδιά των ακαδημιών θα αξιοποιηθούν, αλλά καθρέφτης θα είναι πάντα το γήπεδο. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα θα είναι η Καλλιθέα, η Καλαμάτα, η Κηφισιά και η Παναχαϊκή. Ήμουν έτοιμος να πάω στην Αταλάντα, να παρακολουθήσω προπονήσεις, αλλά τα παράτησα όλα και επέστρεψα, γιατί πίστευα ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση. Εδώ στην Καλαμάτα δεν ήρθα για να κάνω τον γαμπρό, αλλά μια συγκεκριμένη δουλειά, να πετύχουμε τον στόχο μας. Ήρθα σε μία ομάδα την οποία γνωρίζω, δεν χρειάζομαι πίστωση χρόνου, δεν είμαι ο Κωτσόβολος… »

   Να του ευχηθούμε, όπως και στον Μίτσελ, καλορίζικοι, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2
Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares