Νάσσος Βλάχος

Νάσσος Βλάχος

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε στο ΔΑΚ Νάξου η ΑΕ Πάρου επικρατώντας του Πανναξιακού με σκορ 3-2 , διατηρώντας τις μαθηματικές της ελπίδες για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (14/4 | 14:45) από το ΔΑΚ Νάξου τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ του Πανναξιακού και της ΑΕ Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεράστια νίκη για τον Πανναξιακό στο 1ο ματς της πρώτης φάσης των playoff επί της φορμαρισμένης Αγίας Παρασκευής με σκορ 90-77.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση του Πανθηραϊκού, κατακτώντας τη νίκη με 4-0, και παράλληλα τη τιμητική 2η θέση στον 4ο Όμιλο του Πρωταθλήματος Κ-12 Κυκλάδων , πίσω από τον ΠΑΣ Νάξου που θα συμμετάσχει στο F4.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (7/4/2024 | 13.00) από το Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου ''Δ. Περιστεράκης'' την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής ων Play Off του 2ου ομίλου της National League 2 μεταξύ του Πανναξιακού ΑΟΚ και της Αγίας Παρασκευής.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (6/4 | 10:00) από το γήπεδο ''Γιάγκος Γρατσίας'' του Φιλωτίου την αναμέτρηση του 4ου ομίλου της Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ του ΑΜΣ Φιλωτίου και του Πανθηραϊκού.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο Πανναξιακός δεν άφησε περιθώρια στη γηπεδούχο Κόρινθο που "καιγόταν" για τη νίκη και με εμφατικό τρόπο πήρε τη νίκη με σκορ 93-74 εξασφαλίζοντας την 4η θέση στο Πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του πέτυχε ο Παμμηλιακός αφού στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής κατάφερε να επικρατήσει του Πανναξιακού στη Νάξο με σκορ 2-0.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (30/3 | 15:00) από το ΔΑΚ Νάξου τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας μεταξύ του Πανναξιακού και του Παμμηλιακού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για την ήττα της ομάδα του από τον Πανναξιακό και τη συνέχεια της ομάδας του στους αγώνες των play off μίλησε στο spotycyclades.gr ο προπονητής του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, Γιάννης Σιούτης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 52

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35