ΝΟΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΟΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Την ήττα γνώρισε ο ΑΠΑΣ Νάξου στο δεύτερο φιλικό επί αθηναϊκού εδάφους.

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του ΑΠΑΣ Νάξου στο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε επί αθηναϊκού εδάφους την Παρασκευή (17/9) στο κλειστό της Ζωφριάς.

Κάτοικοι Αθηνών θα γίνουν το προσεχές παρασκευσαββατοκύριακο (17, 18 & 19) οι παίκτες του ΑΠΑΣ Νάξου.

Ένα μπασκετικό απόγευμα διαφορετικό από όλα τα άλλα έζησε ο Κωστής Μαλολλάρι.

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους οι Μάκης Μαρουδιάς και Κωνσταντίνος Μπιστιντζάνος.

Άλλο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων μπάσκετ πέρασε στην ιστορία και μαζί του μπήκε ήδη στον ιστορία ο ΑΠΑΣ Νάξου. Η πρώτη κυκλαδίτικη ομάδα που συμμετείχε στην τελική φάση της διοργάνωσης, εκπροσωπώντας επάξια τον, κατά γενική ομολογία, δυσκολότερο νομό στην χώρα μας στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Μια απρόσμενη, αλλά πολύ ευχάριστη συνάντηση είχε το Σάββατο πρωί στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων, ο Κωνσταντίνος Μπιστιντζάνος με τον Κατερινιώτη προπονητή Παναγιώτη Αθανασιάδη.

Πολύ ιδιαίτερο ήταν το Σάββατο για την εφηβική ομάδα του ΑΠΑΣ Νάξου. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων υλοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο μουσείο της ΧΑΝΘ, του πρώτου μουσείου μπάσκετ στην Ελλάδα στην οποία έμειναν κατενθουσιασμένοι.

Κάταγμα κερκίδας, χαρακτηρίζεται ένας σπασμένος, ή ραγισμένος καρπός, έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Γιούερς Σεϊντίνι στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με το Περιστέρι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων.

Σελίδα 1 από 140

BANNER PAS NAXOU 2021

Ovo iatrika 350

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35