Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 15:16

G/G και 2 ή 3 γκολ σε Άμστερνταμ και Λονδίνο‏

Μία επιτυχημένη στοιχηματικά Δευτέρα δίνει σήμερα τη σκυτάλη σε ένα ευρωπαϊκό τριήμερο που περιλαμβάνει αγώνες για το Champions League και το Europa League. Χθες είχαμε 4/5 επιτυχημένα σημεία (και μία επιστροφή χρημάτων) καθώς επιβεβαιώθηκαν τόσο το Goal/Goal του Πλατανιά με τον Πανθρακικό όσο και το «Διπλό» του Ατρομήτου επί της Καλλονής.

Ταμείο είχαμε και στη Serie A με το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Φιορεντίνα – Πάρμα (2-2), ενώ επιστροφή χρημάτων πήραμε στο Τσεζένα – Πεσκάρα. Σήμερα στρέφουμε την προσοχή μας στις εκπληκτικές αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στους ομίλους 4-8. Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγωνιστική για την Τσάμπιονσιπ, την Α’ και τη Β’ Βραζιλίας, το Μεξικό και τον τελικό του Αμερικανικού Κυπέλλου.

G/G στο Άμστερνταμ

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το δυνατό μας σημείο που είναι το Goal/Goal στην αναμέτρηση Άγιαξ - Μίλαν σε απόδοση 1.83. Πρόκειται για δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ευρώπη, με τη Μίλαν να έχει κατακτήσει επτά φορές το Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League και τον Άγιαξ τέσσερις. Μάλιστα, την τελευταία για τον «Αίαντα», το 1995, είχε κερδίσει στον τελικό την ιταλική ομάδα με 1-0, χάρη σε γκολ του Κλάιφερτ. Ο νυν τεχνικός του Άγιαξ, ο Φραν Ντε Μπουρ, ήταν παίκτης στη συγκεκριμένη ομάδα. Στο G/G και τα τέσσερα παιχνίδια της Μίλαν εκτός έδρας, με την Αϊντχόφεν (για τα προκριματικά του Champions League) και τρία για το πρωτάθλημα. Αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά για τη νίκη που θα τους δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τη Σέλτικ που υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Έτσι θα πάμε με το Goal/Goal σε υψηλή απόδοση.

2 ή 3 γκολ στο «Emirates»

Συνεχίζουμε με το 2 ή 3 γκολ στον αγώνα Άρσεναλ – Νάπολι σε απόδοση 2.05. Η Άρσεναλ προέρχεται από πέντε συνεχόμενα Goal/Goal, ενώ η Νάπολι από πέντε συνεχόμενα 2 ή 3 γκολ στα παιχνίδια της. Οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης κοντράρονται σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Εμείς θα κρατήσουμε το στοίχημα σε γκολ και μάλιστα το 2 ή 3 γκολ σε μία πολύ καλή απόδοση, αν αναλογιστεί κανείς τη μέχρι τώρα πορεία των δύο συλλόγων και τα αποτελέσματά τους. Η Άρσεναλ προέρχεται από το 1-2 μέσα στη Σουόνσι, ενώ η Νάπολι από το 0-2 εκτός έδρας επί της Τζένοα. Λίγο η μεγάλη μεταγραφή του Μεσούτ Οζίλ, λίγο η εκπληκτική κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, μετέτρεψαν την «γκρίνια» που υπήρχε το καλοκαίρι στην Άρσεναλ, σε όνειρα για κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Έφτασε τις εννιά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχει βρει τη φόρμα της παρά τις απουσίες που έχει και γενικά, θυμίζει παλιές καλές εποχές. Η τελευταία της νίκη, ήταν το Σάββατο στην έδρα της «Ευρωπαίας» Σουόνσι, με τον Ράμσεϊ να σκοράρει ξανά και να πετυχαίνει το πέμπτο του γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια! Η φόρμα στην οποία βρίσκεται έχει συμπεριλάβει και το… Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο νικηφόρο σερί της, αφού την πρώτη αγωνιστική, ήταν πολύ καλή στην έδρα της Μαρσέιγ και νίκησε δίκαια με 1-2. Ωστόσο, σήμερα ο αντίπαλος της είναι πιο δύσκολος, με τον Αρσέν Βενγκέν να τονίζει πως «αν κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι, ξέρουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Δε μπορώ να πω ότι είναι ένας αποφασιστικός αγώνας, αλλά είναι ένας αγώνας που μπορούμε να δούμε ποιος θα προκριθεί» είπε ο έμπειρος Γάλλος. Μια ανάλογη κατάσταση με την Αρσεναλ… Μπορεί να μην έχει εννιά συνεχόμενες νίκες, αλλά λίγο το εκπληκτικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο και η ποιότητα που έχει στο ρόστερ, έχει κάνει τους οπαδούς της να ονειρεύονται την κατάκτηση του Καμπιονάτο, 24 χρόνια μετά. Το «μήνυμα» ήταν το διπλό μέσα στο «Σαν Σίρο» εναντίον της Μίλαν, ωστόσο η εντός έδρας απώλεια με τη Σασσουόλο (η πρώτη τη φετινή σεζόν) την έριξε στη δεύτερη θέση. Πάντως το Σάββατο, στην έδρα της Τζένοα, ήταν πολύ σοβαρή, με τον Μπενίτεθ να κάνει ροτέισον, αλλά τη Νάπολι να «καθαρίζει» τη νίκη από το πρώτο 25λεπτο. Η πρεμιέρα της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη νίκη επί της Ντόρτμουντ, ήταν εντυπωσιακή και ουσιαστικά της έδωσε τη δυνατότητα, να κρατάει από νωρίς την κατάσταση στα χέρια της, για την πρόκριση.

Διπλό με κάλυψη η Σάλκε

Στην Ελβετία η Βασιλεία υποδέχεται τη Σάλκε και εμείς θα πάμε με τους Γερμανούς με κάλυψη στο Draw No Bet σε απόδοση 2.10. Η Βασιλεία έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα έξι ματς που υποδέχτηκε γερμανικές ομάδες (2-0-4) και συνολικά στα οχτώ σε σύνολο 13 ματς (3-2-8). Η εκκίνηση της Σάλκε στους ομίλους της διοργάνωσης ήταν εξαιρετική. Ανώτερη από την αρχή του αγώνα, όμως συνάντησε δυσκολίες στην πρώτη ώρα, μέχρι να έρθει το γκολ στο 67'. Είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει αρκετά νωρίτερα, αλλά για να σημειώσει ακόμα δύο τέρματα στα επόμενα 18 λεπτά. Το... δώρο μάλιστα που της έκανε η σημερινή της αντίπαλος, της δίνει σίγουρα και το πάνω "χέρι" σε ό,τι αφορά την πρωτιά του ομίλου, έχοντας την Τσέλσι και στο -3. Παρ' όλα αυτά κρύβει και παγίδες το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφού βάζει ακόμα μία ομάδα στο "παιχνίδι" της πρόκρισης. Ως εκ τούτου το θετικό αποτέλεσμα σήμερα είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένο για τους Γερμανούς, για να μη μπουν σε περιπέτειες. Προς έκπληξη πολλών ο Γενς Κέλερ έχρισε φαβορί ενόψει του σημερινού αγώνα τη Βασιλεία, ενώ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου και στην επαφή που είχε με τον αποψινό του αντίπαλο στους πάγκους, Μουράτ Γιακίν και τις απόψεις που αντάλλαξαν σε θέματα τακτικής. Ξανά στη διάθεσή της σήμερα ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Ντράξλερ, όπως και ο αναπληρωματικός πορτιέρε Φέρμαν.

 Άσσο με κάλυψη η Πόρτο

 Στον αγώνα Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης επιλέγουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Πόρτο σε απόδοση 2.00. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν, αμφότερες στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη σεζόν 2008/09 συναντήθηκαν στη φάση των «16», με την Πόρτο να παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά με 2 ισοπαλίες (2-2 εκτός και 0-0 εντός στη ρεβάνς). Τη σεζόν 2009/10 κοντραρίστηκαν στη φάση των ομίλων, με την Πόρτο να μετρά ισάριθμες νίκες (2-0 και 0-3 αντίστοιχα). Η Πόρτο συνδύασε με νίκες τα 4 εντός έδρας παιχνίδια της για το περσινό Τσάμπιονς Λιγκ (3 για τη φάση των ομίλων και 1 για τη φάση των «16»), έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 3/4 (σκόραρε 8 γκολ και δέχθηκε 2 συνολικά σε αυτή την τετράδα αγώνων). Το συγκρότημα του Πάουλο Φονσέκα φιγουράρει στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος με 16 βαθμούς σε 6 παιχνίδια (5-1-0), ενώ γενικότερα είναι αήττητο τη φετινή σεζόν, έχοντας κατακτήσει ήδη το πορτογαλικό Σούπερ Καπ (νίκη με 3-0 επί της Γκιμαράες στο παιχνίδι της 10ης Αυγούστου). Βέβαια, υπάρχει κριτική από τον κόσμο προς τον 40χρονο κόουτς, καθώς οι «δράκοι» παρουσιάζουν δυσκολίες μέχρι να φτάσουν στην τελική νίκη τη φετινή σεζόν. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Πορτογαλίας υπογράμμισε χθες τη σημασία των εντός έδρας νικών στο σημερινό και στο επόμενο ματς των ομίλων για την Πόρτο, ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε μία δυνατή ομάδα, η οποία είναι ανεβασμένη ψυχολογικά από τα θετικά της αποτελέσματα, όμως εμείς έχουμε ισχυρό κίνητρο και είμαστε έτοιμοι για τη νίκη. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, να είμαστε υπομονετικοί και να βρούμε κενά στην άμυνά τους, πράγμα που είναι δύσκολο». Ο Φονσέκα ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για το σημερινό παιχνίδι, καθώς είναι κανονικά διαθέσιμος και ο μέσος Ντεφούρ (επέστρεψε από τραυματισμό στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Γκιμαράες, ενώ παράλληλα εξέτισε την ποινή στο ματς με την Αούστρια Βιέννης). Επιστροφή στην αποστολή, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Γκιμαράες, για τον αμυντικό Μαϊκόν και τον μέσο Ερέρα, με τον Φονσέκα να προτιμά πιθανότατα το δίδυμο των Μανγκαλά και Οταμέντι για το κέντρο των μετόπισθεν.

Μετρ του 2 ή 3 γκολ ο Μουρίνιο

Κλείνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το 2 ή 3 γκολ στο ματς της Στεάου Β. με την Τσέλσι σε απόδοση 2.00. Προπονητές, όπως ο Μουρίνιο, που επενδύουν πολύ στην τακτική είναι αυτοί που ψάχνουμε για να προτείνουμε για 2 ή 3 γκολ. Ειδικά όταν μία ομάδα, όπως ακριβώς η Τσέλσι, πάει για επαγγελματική νίκη εκτός έδρας (πχ 0-2) μας προσφέρει καλή ευκαιρία για να την ποντάρουμε στο 2 ή 3 γκολ. Ωστόσο το στοίχημα μας περιλαμβάνει και την περίπτωση «γκέλας» του φαβορί στο 1-1.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Champions League (Όμιλοι) και ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για το Στοίχημα .

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares